سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: هرچند مؤسس و گرداننده فیس‌بوک یک جوان 27 ساله به نام مارک زوکربرگ معرفی شده است، اما شواهد گویای چیز دیگری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا به نقل از مشرق، فس‌بوک نام شبکه‌ای اجتماعی است که بی‌شک اکثر کاربران اینترنت حداقل با نام آن آشنا هستند. اهمیت و کارایی این شبکه اجتماعی در گرد هم آوردن افراد و نیز به اشتراک گذاشتن اطلاعات کاملاً مشخص است. به همین خاطر شاید بهتر باشد تا این شبکه اجتماعی، مؤسس آن، و برخی مسائل پشت پرده آن را بهتر بشناسیم.

بر اساس تازه‌ترین گزارش وب‌سایت اونیون، مارک زوکربرگ ملقب به «ارباب» یکی از عوامل سیا و مدیر «برنامه فیس‌بوک» سیا معرفی شده است. این گزارش همچنین موید آن است که سازمان جاسوسی آمریکا به خاطر کار فوق‌العاده زوکربرگ در پیاده‌سازی برنامه فیس‌بوک، به وی مدال تقدیر اعطا کرده است.

حال با توجه به برخی مدارک موجود این سوال پیش می‌آید که آیا زوکربرگ مؤسس و گرداننده اصلی فیس‌بوک است یا اشخاص دیگری؟ اگر وی واقعاً پایه‌گذار فیس‌بوک است چگونه توانسته است دست به تاسیس چنین شبکه اجتماعی عظیمی آن هم در سطح جهانی بزند؟ و اینکه به طور کلی فیس‌بوک چیست؟ در زیر جزئیات بیشتری در مورد زوکربرگ، فیس‌بوک، و نیز چگونگی پیدایش ایده اصلی انجام چنین کاری ارائه می‌شود.

 

 

مشخصات مارک زوکربرگ

مارک زوکربرگ در 14 می 1984 (24 شهریور 1363) در نیویورک به دنیا آمد. هرچند وی در یک خانواده یهودی بزرگ شده است، اما او خود را یک «ملحد» و فردی که به خدا هیچ‌گونه اعتقادی ندارد معرفی می‌کند. پدر وی شخصی به نام ادوارد است که به او در نوجوانی برنامه‌نویسی را آموزش داد.

زوکربرگ در دانشگاه هاروارد در رشته علوم رایانه‌ای و روانشناسی مشغول به تحصیل شد. گفته می‌شود که وی ابتدا در فوریه سال 2004 دست به ساخت فیس‌بوک در خوابگاه دانشجویی خود زد. این شبکه ابتدا برای استفاده دانشجویان هاروارد به وجود آمد تا آنها بتوانند اطلاعات آموزشی و دانشگاهی را بین خود به اشتراک بگذارند، اما سپس توسط هم‌اتاقی‌های وی با دیگر مؤسسات آموزشی آمریکا ارتباط داده شد و در نهایت نیز در سطح شبکه جهانی اینترنت بکار گرفته شد. از این رو، زوکربرگ به عنوان مؤسس وب‌گاه شبکه اجتماعی فیس‌بوک شناخته شده است.

وی در سال 2008 تبدیل به جوانترین میلیاردر جهان شد و در حال حاضر مدیر عامل شرکت فیس‌بوک می‌باشد. بر اساس گزارش وب‌گاه فوریس دارایی‌های وی تا مارس 2011 به 13.5 میلیارد دلار رسیده است. مجله تایم نیز او را در سال 2010 به عنوان شخصیت برتر سال برگزید.

 

 

همکاری فیس‌بوک با سازمان سیا

با توجه به اظهار نظرات کارشناسان آمریکایی و نیز حتی مقامات سازمان جاسوسی آمریکا سیا، بی‌شک زوکربرگ آلت دست سازمان‌های جاسوسی آمریکا قرار گرفته است تا به کمک وی آنها بتوانند دست به ایجاد نرم‌افزاری برای جمع‌آوری اطلاعات کاملاً شخصی و خصوصی افراد بزنند.

مؤسس ویکی‌لیکس جولین آسانژ اخیراً در مصاحبه‌ای با راشاتودی، فیس‌بوک را «بزرگ‌ترین ماشین جاسوسی‌ای که تا کنون اختراع شده است» نامید.

شبکه خبری «فکت زون» نیز به نقل از گزارش وزارت امنیت میهن آمریکا بیان می‌دارد که فیس‌بوک تقریباً جایگزین تمامی برنامه‌های جمع‌آوری اطلاعات سیا از زمان راه‌اندازی آن در سال 2004 شده است.

کریستوفر استارتینسکی معاون رییس سیا در این مورد گفته است: «برای سیا این [فیس‌بوک] کاملاً رویایی بود که به حقیقت پیوست؛ چرا که در آن کاربران نگرش‌های مذهبی، سیاسی، شماره تماس، آدرس، اطلاعات شخصی، صدها تصویر از خود، نام دوستان، و حتی جزئیات لحظه به لحظه اقدامات خود را قرار می‌دهند.»

خود مارک زوکربرگ در مورد فیس‌بوک این چنین گفته است: «فیس‌بوک تنها و قدرتمندترین ابزار کنترل جمعیت است که تا کنون اختراع شده است».

به عقیده تحلیل‌گران آمریکایی، ابزار و امکانات موجود در فیس‌بوک و فعالیت‌های این شبکه اجتماعی در سطح جهانی سبب می‌شود تا سیا در هزینه‌های خود بتواند صرفه‌جویی کند. حتی تقویم و گاه‌نامه موجود در فیس‌بوک که کاربران با استفاده از آن به ثبت کارهای آتی خود می‌پردازند به سیا کمک می‌کند تا بداند که افراد قصد دارند در چه مکانی و در چه زمانی دست به انجام چه کارهایی بزنند.

همچنین از آنجا که میلیاردها عکس شخصی در این شبکه اجتماعی وجود دارد، اخیراً در آوریل سال 2011 فیس‌بوک بدون اطلاع‌رسانی به کاربران خود، ویژگی جدیدی را راه‌اندازی کرده است، یعنی فناوری و نرم‌افزار شناسایی و تشخیص چهره افراد.

بر اساس گزارش شبکه خبری «فکت زون»، با توجه به اهمیت ویژه این شبکه اجتماعی برای سازمان‌های جاسوسی آمریکا، آنچه در حال حاضر باعث نگرانی سیا می‌شود این است که مردم دارند کم کم علاقه خود را نسبت به فیس‌بوک از دست می‌دهند و به شبکه‌های اجتماعی دیگری چون «وان‌بی» ساخت چین، روی می‌آورند.

گفتنی است که تاکنون بیش از نیم میلیارد نفر اطلاعات شخصی خود را به صورت رایگان در اختیار شرکت فیس‌بوک قرار داده‌اند. 600 میلیون نفر از کاربران این شبکه اجتماعی را مردم کشورهای اروپای غربی تشکیل می‌دهند.

 

 

برخی مفاد استفاده از فیس‌بوک

نکته جالب دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، مفاد و قوانین استفاده از این شبکه اجتماعی است که اکثر قریب به اتفاق کاربران به هنگام ایجاد حساب کاربری در فیس‌بوک بدون هیچ‌گونه توجهی با جزئیات آن موافقت می‌کنند. اگر نگاهی به مفاد استفاده از فیس‌بوک و اطلاعاتی که شما برای این شبکه ارسال می‌کنید بیندازید،‌ متوجه می‌شوید که تمامی حرکات و اعمال شما در محیط مجازی یعنی اینترنت و یا حتی محیط واقعی، تحت کنترل و رصد می‌باشد.

ترجمه برخی از این مفاد در زیر آورده شده است:

ما همچنین انواع دیگری از اطلاعات را از شما دریافت می‌کنیم:

· هر بار که شما با فیس‌بوک تعامل برقرار می‌کنید اطلاعاتی را نیز درباره شما دریافت می‌کنیم، اطلاعاتی مانند زمان بازدید شما از پروفایل شخص دیگر، ارسال پیام به کسی، جستجوی برای یافتن دوست یا صفحه‌ای، کلیک بر روی آگهی‌ها، و یا خرید اعتبارهای مالی فیس‌بوک.

· هنگام ارسال چیزهایی مثل عکس یا فیلم به فیس‌بوک، ما اطلاعات مازاد مربوطه را نیز دریافت می‌کنیم، همانند ساعت، تاریخ، و مکانی که شما عکس یا فیلم مورد نظر را ارسال کرده‌اید.

· ما اطلاعاتی در مورد رایانه، تلفن همراه، یا دیگر وسایل ارتباطی با فیس‌بوک را دریافت می‌کنیم. این اطلاعات می‌تواند شامل آدرس آی‌پی شما، محل، نوع مرورگر مورد استفاده، یا صفحه‌های بازدیدشده توسط شما باشد. به عنوان مثال، ما می‌توانیم محل جی‌پی‌اس شما را تعیین کرده و به شما بگوییم که آیا کسی از دوستان شما در آن حوالی است یا خیر.

· هرگاه شما به بازی، نرم‌افزار، یا وب‌گاهی که از پلتفرم فیس‌بوک استفاده می‌کند و یا سایتی که دارای ویژگی فیس‌بوک است (مانند پلاگین اجتماعی) مراجعه کنید، ما نیز اطلاعاتی در مورد آن دریافت می‌کنیم. این اطلاعات می‌تواند شامل اطلاعاتی از این جمله باشد: تاریخ و زمان بازدید شما از آن سایت، آدرس آن سایت، یا URLای که در آن قرار دارید، اطلاعات فنی در مورد آی‌پی آدرس، مرورگر، و سیستم عامل مورد استفاده شما، و در صورتی که در فیس‌بوک قرار داشته باشید، اطلاعات کاربری شما.

· گاهی اوقات، ما از شرکای تجاری، مصرف‌کنندگان و دیگر اشخاص ثالث اطلاعاتی را کسب می‌کنیم که به ما (یا آنها) یاری می‌کند تا دست به ارسال آگهی‌ها، درک فعالیت‌های آن‌لاین، و بهبود عملکرد فیس‌بوک بزنیم. به عنوان مثال، ممکن است آگهی‌دهنده‌ای به ما بگوید که شما چه واکنشی را به آگهی موجود در فیس‌بوک یا سایت دیگر نشان داده‌اید تا ما بتوانیم میزان تأثیرگذاری آن را اندازه‌گیری کرده و کیفیت آن را بهبود بخشیم.

ما همچنین اطلاعاتی که شما قبلاً در مورد خود و دوستان‌تان ارائه کرده‌اید را یکجا جمع‌آوری می‌کنیم. برای مثال، ممکن است ما این اطلاعات را کنار هم گذاریم تا معلوم شود که ما باید کدام یک از دوستان‌تان را در News Feed شما قرار دهیم، و یا اینکه به شما پیشنهاد کنیم که برای تصاویر ارسالی خود چه برچسبی را در نظر بگیرید. ما از طریق جی‌پی‌اس اطلاعات شهر کنونی شما و نیز دیگر اطلاعات مکانی‌تان را که از شما داریم جمع‌آوری می‌کنیم تا به عنوان مثال به شما و دوستان‌تان در مورد افراد یا رویدادهای پیرامون‌تان اطلاع‌رسانی کنیم، یا مطالبی را به شما ارائه دهیم که ممکن است شما به آنها علاقه داشته باشید. همچنین به منظور ارائه آگهی‌های مناسب شما، اطلاعات‌تان را جمع‌آوری می‌کنیم.

 

 

شکایت از فیس‌بوک

تاکنون شکایات مختلفی از این شبکه اجتماعی شده است. در یکی از این شکایات، دولت پاکستان به نشانه اعتراض به اقدام یکی از کاربران آلمانی این شبکه در برپایی کمپینی با نام «روز همگانی تصویر کشیدن از محمد» سایت این شبکه را در کشور خود فیلتر کرد. در این کمپین توهین‌آمیز، مقدسات مسلمانان به سخره گرفته شد و از کاربران فیس‌بوک خواسته شد تا هر یک از دید خود تصویری برای پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) رسم کنند و آن را به اشتراک بگذارند. شرکت‌کنندگان در این کمپین، برای پیامبر اسلام تصاویر مختلفی، از اشیا گرفته تا انسان،‌ ترسیم کردند. فیس‌بوک در پاسخ به این اعتراض، صفحه مربوط به این کمپین را تنها برای کشورها پاکستان و هند فیلتر کرد. در ادامه پس از گسترش اعتراضات مردم مسلمان به این صفحه فیس‌بوک، این شرکت ظاهرا مجبور شد تا آن را حذف کند.

 

 

ایده‌پردازان اولیه فیس‌بوک

البته بر اساس گزارش برنامه «60 دقیقه» شبکه سی‌بی‌اس آمریکا، نخستین کسانی که ایده تاسیس چنین شبکه‌ای را دادند دو برادر دوقلو به نام‌های تیلر و کامرون ویکلی‌ووس بودند. به گفته آنها، ابتدا قرار بود مارک با آنها در انجام این پروژه همکاری کند، اما در طول کار وی به آنها خیانت کرده و این پروژه را به نام خود به ثبت رساند.

گذشته از اظهارات این دو برادر، آنچه مسلم است این است که حتی مارک زوکربرگ نیز به تنهایی نمی‌توانست دست به تاسیس چنین شرکت و شبکه‌ای آن هم در سطح جهانی بزند. هر کشور و حکومتی برای خود یک سری قواعد و قوانین خاصی دارد و اگر سیستم حاکم متوجه شود که شخصی یا گروهی در حال به مخاطره انداختن سیستم و ایجاد مشکلات امنیت ملی برای آن است، به صورت خودکار آن فرد یا شرکت را کنار زده و اجازه نمی‌دهد تا بتواند رشد کند، مگر اینکه آن فرد و یا گروه خواسته‌ها و نیازهای سیستم را نیز لحاظ کند.

از طرف دیگر، آن چه هم اکنون بر همگان مبرهن است این است که نظام اقتصادی آمریکا بر پایه سرمایه‌گذاران یهودی برپا گشته و می‌چرخد. با توجه به این که مارک نیز در خانواده‌ای یهودی رشد کرده است، بی‌شک سازمان‌های یهودی و نیز دولت آمریکا نیز در تاسیس چنین شبکه اجتماعی عظیمی نقش داشته‌اند. با در نظر گرفتن اظهارات مقامات سیا مبنی بر اینکه این سازمان از اطلاعات ارزشمند و بی‌شماری که کاربران کشورهای مختلف به صورت رایگان در فیس‌بوک قرار می‌دهند‌ نهایت استفاده را می‌برد، کاملاً مشخص است که دولت و سازمان‌های جاسوسی آمریکا در تاسیس، راه‌اندازی، و مدیریت این شبکه بزرگ اجتماعی نقش بسزایی داشته و دارند.

در نهایت می‌توان گفت که هرچند تعامل با افراد آشنا و نا‌آشنا و اشتراک‌گذاری اطلاعات خود با آنها می‌تواند فوایدی هم داشته باشد، اما بی‌شک سوءاستفاده‌هایی که از این اطلاعات خصوصی می‌تواند شود نیز بسیار زیاد است. به هر حال، تصمیم نهایی با خود شماست که به عنوان یک کاربر اینترنت به چه شکل و به چه نحوی از شبکه‌های اجتماعی چون فیس‌بوک، توییتر، وان‌بی، گوگل پلاس، مای اسپیس، و غیره استفاده کنید تا از اطلاعاتی که خود شما با دستان خودتان در اختیار دیگران گذاشته‌اید سوءاستفاده نشود.






تاریخ : چهارشنبه 90/9/23 | 7:33 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

 

 

دیروز یکشنبه (4 دسامبر/13 آذر) رسانه های ایران از "سرنگونی" و دراختیار گرفتن یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی خبر دادند که در حال گشت زنی و جاسوسی حریم هوایی شرق ایران را نقض کرده بود.

این هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین هدف حمله "واحدهای جنگ الکترونیکی و پدافند هوایی" جمهوری اسلامی قرار گرفت و اکنون با کمترین آسیب در اختیار ایران است.

در همین رابطه یک مقام وزارت دفاع آمریکا? پنتاگون? احتمال سقوط هواپیمای رادارگریز آمریکایی در خاک ایران را تایید کرد? اما سخنان برخی از مقامات نظامی ایران درباره تاثیر حملات سایبری در سرنگونی آن را رد کرد.

از سوی دیگر برخی از مقامات آمریکایی ناپدید شدن این هواپیما در مجاورت مرزهای ایران را تایید کرده‌اند? اما یکی از مقامات ارشد پنتاگون به خبرگزاری رویترز گفته که "هیچ نشانه‌ ای از سقوط یا سرنگونی چنین هوایپمایی (به ‌دست ارتش جمهوری اسلامی) وجود ندارد".

 

 

تصویر هواپیمای بدون سرنشین RQ 170

 


هواپیمایی که بدست ایران افتاده از نوع " RQ 170 سنتینل" است که نوعی هواپیمای بدون سرنشین شناسایی است که خبر ساخت آن در سال 2009 به رسانه های فعال در حوزه امور نظامی درز کرد و در سال 2010 نیروی هوایی آمریکا وجود این نوع هواپیما را تایید کرد.

بر اساس گزارشها این نوع هواپیمای بدون خلبان در عملیات کشتن اسامه بن‌لادن، رهبر سابق القاعده، برای زیر نظر گرفتن محل اقامت او در هنگام انجام حمله کماندوهای آمریکایی مورد استفاده قرار گرفت.

ارتش و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا معمولا از هواپیماهای بدون خلبان برای نظارت بر فعالیت های نظامی در منطقه استفاده می‌ کنند. علاوه بر آن، از این نوع هواپیماها برای حمله‌ های موشکی در یمن، افغانستان و پاکستان نیز استفاده می‌ شود.

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی انحرافی نوشته که این هواپیمای جاسوسی که از هفته پیش در افغانستان ناپدید شده? به نظر می ‌رسد در ایران سقوط کرده و در این صورت? اولین هواپیما از این مدل است که در اختیار یک کشور متخاصم با ایالات متحده قرار می ‌گیرد. اپراتورهای هواپیما هفته گذشته کنترل آن را از دست داده و از آن زمان در پی یافتن ردی از آن بودند.

جاسوس رادارگریز و هوشمند و منحصر به ‌فرد

به گزارش واشنگتن ‌پست? تکنولوژی جاسوسی به ‌کار رفته در هواپیماهای RQ-170 همانی است که در بمب‌ افکن های یو.اس.بی2 و نیز جت جنگنده F-35 به کار رفته است. طراحی و پیاده‌ سازی این تکنولوژی? یکی از گران ‌ترین پروژه‌ های تسلیحاتی در تاریخ پنتاگون بود. این هواپیماها از ابزارهای کلیدی جاسوسی آمریکا در خاورمیانه و آسیای مرکزی‌ محسوب می شود.

یکی دیگر از مقامات پنتاگون نیز در گفتگو با واشنگتن ‌پست ادعا کرد "اگر هم چنین اتفاقی رخ داده باشد? به احتمال 95 درصد نتیجه اختلالات فنی یا مشکلات مکانیکی بوده است."

این مقام وزارت دفاع ‌آمریکا همچنین در تلاش برای زیر سوال بردن توان سایبری ایران اظهارات برخی از مقامات نظامی ایران درباره تاثیر حملات سایبری بر سقوط این هواپیما را نادرست خواند و گفت این هواپیماها از تکنولوژی ماهواره‌ای رمزگذاری ‌شده بهره می‌گیرند و همین موضوع نفوذ به آن را غیرممکن می‌ سازد.

هواپیماهای تجسسی و رادارگریز RQ-170 برای نفوذ به سیستم دفاع هوایی نیروهای دشمن طراحی شده ‌اند. یکی از آنها در شناسایی مکان دقیق اختفای اسامه بن ‌لادن در پاکستان? نقشی کلیدی ایفا کرده بود.

یک منبع نظامی در آمریکا نیز بدون افشای هویت واقعی خود در گفتگو با واشنگتن‌ پست گفت : در اختیار گرفتن این هواپیما? بطور بالقوه اطلاعات نظامی و امنیتی ارزشمندی را درباره شیوه‌ های جاسوسی آمریکا در اختیار نیروهای ایرانی قرار می ‌دهد. اما همچنان درباره صحت و سقم خبرهایی که منبع اصلی آن رسانه‌ های ایران‌ هستند? تردیدهایی وجود دارد.






تاریخ : دوشنبه 90/9/14 | 10:0 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

میرزا کوچک خان ببین فرزندانت چگونه دم روباه مکار انگلیس خائن را قطع کردند.


میرزا


میرزا یونس معروف به میرزا کوچک فرزند میرزا بزرگ، اهل رشت، در سال 1259 شمسی، دیده به جهان گشود. سال های نخست عمر را در مدرسه ی حاجی حسن واقع در صالح آباد رشت و مدرسه ی جامعه آن شهر به آموختن مقدمات علوم دینی سپری کرد.


در سال 1286 شمسی، در گیلان به صفوف آزادی خواهان پیوست و برای سرکوبی محمدعلی شاه روانه ی تهران شد.


هم زمان با اوج گیری نهضت مشروطه در تهران، شماری از آزادی خواهان رشت کانونی به نام «مجلس اتّحاد» تشکیل دادند و افرادی به عنوان فدایی گرد آوردند. میرزا کوچک خان که در آن دوران یک طلبه بود و افکار آزادی خواهانه داشت به مجلس اتحاد پیوست. در سال 1289 شمسی، در نبرد با نیروی طرفدار محمد علی شاه در ترکمن صحرا شرکت داشت و در این نبرد زخمی و چندی در بادکوبه در یک بیمارستان بستری گردید. در سال 1294 شمسی، به جای «مجلس اتّحاد» «هیأت اتّحاد اسلام» از یک گروه هفده نفری در رشت تشکیل گردید. بیشتر افراد این گروه روحانی بودند میرزا کوچک خان عضو مؤثّر آن بود. این هیأت هدف خود  را خدمت به اسلام و ایران اعلام کرد و به زودی میرزا کوچک خان رهبری هیأت را بر عهده گرفت. پس از اشغال نواحی شمالی ایران از سوی روسیه ی تزاری، هیأت اتّحاد اسلام به مبارزه با ارتش تزار پرداخت و یک گروه مسلح به عنوان فدایی تشکیل داد و روستای کسما را در ناحیه ی فومن مرکز کار خود قرار داد و در آن جا سازمان اداری و نظامی به وجود آورد. هیأت اتّحاد اسلام، پس از چندی به کمیته ی اتّحاد اسلام تبدیل شد و اعضای آن به 27 نفر افزایش یافت و رهبری کمیته را میرزا به عهده گرفت و تا پایان سال 1296 شمسی، بخش وسیعی از گیلان و قسمتی از مازندران، طارم، آستارا، طالش، کجور و تنکابن زیر نفوذ کمیته درآمد. این کمیته «نهضت جنگل» و «حزب جنگل» نیز نامیده شده است.


فعالیت های نظامی نهضت جنگل


در فروردین 1297، فداییان نهضت جنگل، پس از چند درگیری با نیروهای انگلیسی مواضع مهم راه رشت – منجیل را در اختیار خود گرفتند. در خرداد 1297، نیروی «کلنل پیچرا خوف» افسر روسی که قصد بازگشت از ایران را داشت با«ژنرال دانسترویل» انگلیسی که او نیز می خواست از طریق انزلی به بادکوبه برود هم پیمان شدند و نیروهای روسی در منجیل با فداییان «کمیته ی اتحاد اسلام» به نبرد پرداختند، در حالی که زره پوش ها و هواپیماهای انگلیس هم برای کمک به او به حرکت درآمده بودند. «پیچراخوف» راه منجیل تا رشت و انزلی را گشود و پس از گشوده شدن این راه، نیروهای انگلیسی در دو طرف راه مستقر شدند. در این میان نیروی «کمیته ی اتحاد اسلام» رشت را تصرف کرد، امّا پس از ده روز نیروهای انگلیسی به کمک زره پوش ها و هواپیماها رشت را تسخیر نمودند. در 27 مرداد 1297، میان نمایندگان کمیته ی اتحاد اسلام با نمایندگان انگلیس در رشت قراردادی امضا شد. امضای این قرارداد چنان اختلاف نظر پدید آورد که میرزا کوچک خان به ناچار انحلال کمیته ی اتحاد اسلام را اعلام داشت و کمیته انقلابی گیلان را تشکیل داد. شماری از سران کمیته اتحاد اسلام کناره گیری کردند و شماری از افراد تندرو در کمیته ی انقلابی گیلان عضویت یافتند.


برای از بین بردن نهضت جنگل، وثوق الدوله در بهمن 1297، به وسیله ی سید محمد تدین پیام صلحی برای کوچک خان رهبر نهضت فرستاد و از او خواست که نیروی مسلح خود را در اختیار دولت قرار دهد، میرزا نپذیرفت. وثوق الدوله در 18 اسفند 1297، تیمور تاش را با اختیارات تام به استانداری گیلان فرستاد و در خرداد 1298، کلنل «استاروسلسکی» فرمانده ی نیروی قزاق با اختیارات تام، مأمور سرکوب نهضت گیلان شد. در عملیات تسخیر رشت توپخانه و هواپیماهای نظامی انگلیس هم شرکت داشتند. پیش از حمله ی «کلنل تکاچینکف» از تهران نامه ی تأمین برای میزرا نوشتند، ولی میرزا نپذیرفت و پس از درگیری های فراوان عده ای از سران نهضت از جمله دکتر حشمت که پزشک بود و به واسطه ی خدمات پزشکی محبوبیت زیادی در لاهیجان کسب کرده بود و در آن جا یک گروه چند صد نفری به نام «نظام ملی» گرد آورده بود، تسلیم نیروی دولتی در رشت شد. نیروهای دولتی تصمیم گرفتند، او را به واسطه ی نزدیک بودن به میرزا آزاد کرده تا او میرزا را ترغیب به تسلیم کند و اگر موفق شد یا نشد خود را پس از ده  روز معرفی نماید، امّا دکتر حشمت، پس از بازگشت به لاهیجان دچار تردید شد و چون بازگشت او به تأخیر افتاد، یک گردان مأمور دستگیری او شد. او با گردان دولتی درگیر و شماری از افراد «نظام ملی» کشته شدند و دکتر حشمت دستگیر و در دادگاه نظامی در 4 اردیبهشت 1298، محکوم به اعدام شد.


نهضت جنگل و رهبران انقلاب اکتبر روسیه


جنگلی ها در دوران تزارها قیام خود را آغاز و به مخالفت با آنان پرداختند، امّا در آغاز پیروزی انقلاب اکتبر، روابط جنگلی ها با روس ها حسنه شد. پس از چندی روس ها سیاست خود را تغییر و از حمایت نهضت جنگل دست کشیده و سرانجام به آن خیانت کردند.


در 28 اردیبهشت 1299 شمسی، ارتش سرخ تحت عنوان سرکوبی به اصطلاح ضدّ انقلابیون وارد بنادر انزلی و غازیان شد. نهضت جنگل که حضور نیروهای بیگانه در خاک کشور برایش قابل تحمل نبود و حضور آنان را به زیان استقلال ایران می دید، اسماعیل آقا جنگلی خواهرزاده ی میرزا را به عنوان نماینده به دیدار فرمانده ی ارتش سرخ فرستاد. وی قبل از هر سخنی سراغ میرزا را گرفت و تمایل شدید خود را برای دیدار با او اعلام کرد. بنابراین میرزا در رأس هیأتی به انزلی رفت و در آن جا با فرمانده ی ارتش سرخ دیدار و مذاکره کرد و نسبت به چند موضوع توافق کلی حاصل شد.


اعلام حکومت جمهوری



پس از توافق جنگلی ها با روس ها، سران نهضت به رشت آمدند و در این شهر اعلام حکومت جمهوری کردند. آنان ضمن انتشار اعلامیه ای با عنوان «فریاد ملت مظلوم ایران از حلقوم فداییان جنگل» به مفاسد دستگاه حاکمه ی ایران و جنایات انگلیسی ها اشاره کردند. و در پایان نظریات خود را به شرح ذیل اعلام داشتند:


1-    جمعیت انقلاب سرخ  ایران، اصول  سلطنت را ملغی  کرده،  جمهوری را رسماً اعلام می نماید.


2-    حکومت موقت جمهوری، حفاظت جان و مال عموم اهالی را به عهده می گیرد.


3-    هر نوع معاهده و قراردادی را که قدیماً و جدیداً با هر دولتی منعقد شده است، لغو و باطل می شناسد.


4-  حکومت موقت جمهوری، همه ی اقوام بشر را یکی دانسته، تساوی حقوق درباره ی آنان قائل است و حفظ  شعایر اسلامی را از فرایض می داند.


کودتای حزب عدالت


پس از ورود ارتش سرخ به ایران، چند تن از اعضای حزب کمونیستی عدالت باکو نیز از روسیه وارد گیلان شدند. این افراد در رشت دست به تشکیل حزبی به نام «عدالت» زدند و رفته رفته، ضمن برگزاری اجتماعات و سخنرانی ها، عملاً موارد توافق شده میان جنگلی ها و روس ها را زیر پا گذاشتند و تبلیغاتی را علیه میرزا آغاز کردند. میرزا در تیر 1299، معترضانه رشت را ترک کرد و اعلام کرد تا زمانی که حزب عدالت از کارهای خلاف و حمله به اسلام و تبلیغ کمونیسم دست بر ندارد به رشت باز نخواهد گشت. به دنبال این حادثه اعضای حزب عدالت که بعضی از آنان همچون احسان الله خان و خالو قربان قبلاً از دوستان نزدیک میرزا بودند، درصدد بر آمدند کودتایی را انجام دهند که  طرح آن را قبلاًٌ ریخته بودند. نقشه ی کودتا این بود که میرزا یا باید کشته شود و یا دستگیر و از رهبری انقلاب کنار رود. میرزا که تا حدی از هدف اعضای حزب و نقشه ی خائنانه ی آنان مطلع شده بود، به جنگل رفت و در این درگیری ها بسیاری از جنگلی ها دستگیر یا کشته شدند.


شکست نهضت و شهادت میزرا کوچک خان جنگلی



پس از تسلیم خالو قربان، نیروهای دولتی وارد رشت شدند و چون مذاکرات صلح با جنگلی ها به نتیجه نرسید، نیروهای دولتی به تعقیب جنگلی ها پرداختند. برخی از نیروها متفرق، برخی تسلیم و تعدادی نیز کشته شدند. با چنین وضع سخت و دردناکی میرزا در سرمای شدید زمستان از همسرش خداحافظی کرد و در اعماق جنگل عقب نشست تا بتواند نیروهای پراکنده را در فرصت مناسب جمع آوری و سازماندهی کند. امّا در اثر سرما مرگ به سراغش می آید. روزنامه ی جنگل ارگان نهضت درباره هدف نهضت چنین نوشته است:(1)


«ما قبل از هر چیز طرفدار استقلال مملکت ایرانیم. استقلال به تمام معنای کلمه، یعنی بدون اندک مداخله ی هیچ دولت اجنبی، [و طرفدار] اصلاحات اساسی مملکت و رفع فساد تشکیلاتی دولتی، که هر چه بر سرایران آمده از فساد تشکیلات است. ما طرفدار یگانگی عموم مسلمانانیم. این است نظریات ما که تمام ایرانیان را دعوت به هم صدایی کرده، خواستار مساعدتیم.»


رهبر نهضت جنگل یک روحانی و مرد دین بود. او انقلاب جنگل و همه ی مظاهر آن را از دریچه ی اندیشه های سیاسی که از اسلام آموخته بود، می نگریست. او یک باره دست به قیام مسلحانه نزد، همه ی راه ها را آزمود و پس از یأس وارد عمل  و مردانه پا به صحنه ی کارزار نهاد.


او شاهد به توپ بسته شدن مجلس شورای ملی، توسط محمد علی شاه و تحصن علما در سفارت عثمانی بود. او به امید نجات مشروطه به مجاهدین پیوست و در فتح قزوین شرکت کرد و با مشاهده ی اعمال خلاف بعضی از مجاهدین به موطن خود رشت بازگشت، اما بار دیگر به مجاهدین پیوست و در فتح تهران شرکت نمود و با قوای استبداد جنگید.


علی رغم تلاشی که در تحریف چهره ی میزرا به عمل آمده، به شهادت تاریخ، وی از مجاهدان مشروطیت و از هواداران جناح اعتدالیون مجلس و وفادار به اسلام بود. او سخت به اتحاد جهان اسلام عشق می ورزید. تاخت و تازهای خارجی در صحنه ی سیاست و اقتصاد کشور و سیاست بازی عناصر منافق و خود فروخته، وضع آشفته گیلان و بی کفایتی دولتمردان، انگیزه هایی بود که این روحانی جوان، حساس و دلسوخته را به میدان سیاست و سپس به صحنه ی کارزار کشاند.


نخست در برابر استبداد محمد علی شاه ایستاد و سپس با شخصیت های با نفوذ تماس گرفت و در آخرین مرحله از تلاش خود سلاح به دست گرفت و در برابر نیروهای بیگانه به مقاومتی جانانه پرداخت. او بارها در برابر مردم گیلان هدف از نهضت خود را احیای قوانین اسلام اعلام کرد و یادآور شد که میرزا کوچک هرگز اسلحه را از خود دور نمی کند، مگر وقتی که مطمئن باشد، افراد ایرانی از تجاوز متجاوزان بیگانه و ستمکاران داخلی مصون و از امنیت و رفاه برخوردار هستند.






تاریخ : یکشنبه 90/9/13 | 4:8 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
پس از اینکه دستگاه قضایی از بازگشت خاوری ناامید شد به دادستان تهران دستور داده شد اقدامات قضایی لازم را برای برگرداندن وی انجام دهد/دیروز ظهر خانمی مرتبط با این پرونده دستگیر شد و مشخص شد که از حساب متهم اصلی پرونده فساد مالی 3 هزار میلیارد تومانی یک میلیارد تومان به حساب این خانم ریخته شده که رقم کمی نیست و البته موارد این چنینی بسیار است.

 

سخنگوی قوه قضاییه اسامی 4 شرکت مرتبط با پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی را اعلام کرد.

به گزارش «تابناک» حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای عصر امروز در بیست و یکمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به فساد مالی سه هزار میلیارد تومانی اظهار داشت: این اقدام یک اقدام بسیار زشت و ناپسند و فساد بزرگی بود که در سیستم بانک‌های دولتی و غیردولتی واقع شد.

وی افزود: مردم ما به حق این انتظار را دارند که به صورت جامع و بدون تبعیض با افراد دخیل در این پرونده برخورد سریع صورت گیرد.

سخنگوی دستگاه قضایی با بیان اینکه از تاریخ 15 مردادماه امسال بررسی جدی روی این پرونده انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: از آن تاریخ به امروز از 82 نفر به عنوان متهم تحقیق شد و البته با مجموع تحقیق روی افراد مطلع دیگر به 97 نفر می‌رسد.

وی افزود: از تعداد 82 نفر که به عنوان متهم روی آن‌ها تحقیق شد 48 نفر با قرار بازداشت موقت وارد زندان شدند که البته تعدادی از آن‌ها بعداز انجام تحقیقات و رفع دلایل بازداشت با قرار موقت آزاد شدند.

محسنی اژه‌ای اضافه کرد: درحال حاضر حدود 23 نفر در رابطه با پرونده 3 هزار میلیارد تومانی در بازداشت موقت هستند و بقیه با قرار آزاد شدند.

وی گفت: با بررسی‌های صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که 4 شرکت زیر مجموعه شرکت امیر منصور آریا حدود 1800 میلیارد تومان فروش نامه های صوری داشته‌اند.

مسئول رسیدگی به پرونده 3 هزار میلیارد تومانی، گفت: این 4 شرکت با تبانی‌های انجام شده 1800 میلیارد تومان فروش نامه‌های غیرواقعی و صوری داشتند یعنی یک قراردادی میان خودشان نوشته‌اند حال اینکه هیچ خرید و فروشی در کار نبوده است.

وی در بیان اسامی این 4 شرکت متخلف گفت: شرکت الیت آزاد منطقه آزاد انزلی یکی از این شرکت‌ها بود که حدود 520 میلیارد ریال از فروش نامه‌های غیرواقعی مربوط به آن است.

وی افزود: شرکت پولاد سام اسپادانا 13 هزار میلیارد ریال، شرکت خدمات عمومی فولاد ایران 3 هزار میلیارد ریال و شرکت میلاد حدید پارسیان 820 میلیارد ریال فروش نامه‌های غیرواقعی و صوری داشتند که جمع آن‌ها نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه اضافه کرد: این مجموعه یکی از فسادهای بزرگ را رقم زده‌اند و با فروش نامه‌های غیرواقعی گشایش اعتبار نیز کرده‌اند و باز علاوه بر آن این مدارک غیرواقعی را در بانک‌ها تنزیل و مبالغ آن‌ها را گرفته‌اند.

در یک جلسه علنی به اتهامات پاسخ خواهم داد

غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز با اشاره به اینکه بعید می‌دانم اتهامات منتسب شده به قوه قضاییه از سوی رئیس جمهور در جلسه محرمانه پنج شنبه وی با برخی از اعضا از زبان خود رئیس جمهور باشد، گفت: اگر این مطالب درست باشد و شخص رئیس جمهور بیان کننده آن باشد بهتر است‌‌ همان جلسه با حضور‌‌ همان اعضا و جمع خبرنگاران تشکیل شود تا من در آن جلسه به اتهامات مطرح شده پاسخ بگویم.

غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری امروز که با حضور خبرنگاران تشکیل شد در پاسخ به این سوال که پنج شنبه هفته گذشته رئیس جمهور اتهاماتی را علیه شما و دستگاه قضایی مطرح کردند که چون در دستگاه قضایی فساد وجود دارد این دستگاه حق ندارد به اتهامات اشخاص نزدیک به رئیس جمهور رسیدگی و برخورد کند، گفت: مطالبی که منتسب به رئیس جمهور در برخی از سایت‌ها منتشر شده است را دیده‌ام با توجه به اینکه جلسه برگزار شده یک جلسه محرمانه بوده است باید مشخص شود که این مطالب از سوی رئیس جمهور اعلام شده یا اشخاصی که در جمع حضور داشتند.

وی با اشاره به اینکه این مطالب باید به صورت رسمی تایید شود تا اقدام لازم در خصوص آن انجام شود، گفت: باید عنوان کنم که مطالب مطرح شده کذب محض است، در حال حاضر نمی‌توان به این مطالب به صورت رسمی پرداخت باید ببینیم که رئیس جمهور این مطالب را عنوان کردند یا خیر.

محسن اژه‌ای در ادامه کنفرانس در ارتباط با مشکلاتی که قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی با آن مواجه است، گفت: با کمال تاسف فضاسازی منفی نسبت به این مسئله صورت می‌گیرد تا قوه قضاییه را تحت فشار قرار داده و نگذارند قوه قضاییه با متهمین اصلی برخورد قضایی کند.

اژه‌ای با اشاره به اینکه برخی با ایجاد موضوعات حاشیه‌ای بیان مسائل خلاف واقع و خارج از موضوع قصد پاک کردن صورت مسئله را دارند، گفت: به نظر می‌رسد برای اینکه دستگاه قضایی نتواند با اطمینان خاطر با متهمان اصلی پرونده برخورد کند این مسائل صورت می‌گیرد که شایسته نیست.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: نمی‌خواهیم به همه مسائل عنوان شده جواب بدهیم ما در مقام این هستیم که در چارچوب قانون و بدون برخورد سیاسی این خلاف‌ها و دروغ گویی‌ها را به جان بخریم و اجازه ندهیم که جو سازی‌ها این مسئله فساد مالی بزرگ را لوس کنند.

وی تاکید کرد: عده‌ای بدشان نمی‌آید پرونده لوس شود بنابراین نسبت به اصل موضوع حاشیه سازی می‌کنند.

به دادستان تهران دستور داده شد اقدام قضایی را برای برگرداندن خاوری انجام دهند

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه درباره اقدامات بین المللی از طریق اینترپل برای بازگرداندن خاوری، گفت: پس از اینکه دستگاه قضایی از بازگشت خاوری ناامید شد به دادستان تهران دستور داده شد اقدامات قضایی لازم را برای برگرداندن وی انجام دهد.

وی در ادامه درباره تابعیت دوگانه گفت: ایران داشتن تابعیت دوگانه را به رسمیت نمی‌شناسد و اگر در سیستم دولتی این مسئله وجود دارد و کسی در دولت مشغول به کار است که تابعیت دو گانه دارد خود دولت باید نسبت به این مسائل اقدام لازم را انجام دهد تا مشکل گذشته تکرار نشود.

اگر تخلف در سیستم بانکی نبوده پس در کجا بوده است؟

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس جمهور از وضع رسیدگی به تخلف مالی گله‌مند هستند و عنوان کرده‌اند این تخلف در خارج سیستم بانکی صورت گرفته‌است، پاسخ داد: اگر تخلف در سیستم بانکی نبوده پس در کجا بوده است.

وی تاکید کرد: همه قبول دارند که این تخلف در سیستم بانکی صورت گرفته است و هم بانک دولتی و هم بانک غیر دولتی را شامل می‌شود و حتی عده‌ای نیز خارج از سیستم بانکی با این مسئله دخیل هستند.

وی افزود: تاکنون تنها درباره آقای خاوری بوده که اسم ایشان در خبر‌ها ذکر شده و آن به دلیل علنی و آشکار بودن جرم وی است و سیستم قضایی تاکنون اسامی متهمین را اعلام نکرده است.

وی افزود: طبق قانون برای بیان اتهام‌های کسانی که آن‌ها را به جرم دخالت در پرونده فساد مالی بازداشت می‌کنیم مجوزی نداریم.

برنامه سیاست جرم زدایی و زندان زدایی در زمان آیت الله شاهرودی مطرح شد

محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه سیاست جرم زدایی و زندان زدایی هر دو در زمان آیت الله شاهرودی مطرح شدند، گفت: در حال حاضر این سیاست دنبال می‌شود که بیاییم هر گونه خلافی که در کشور صورت می‌گیرد به عنوان جرم تلقی نشود، این سیاست مناسب است و در حال حاضر پیگیری‌های لازم برای آن انجام می‌شود و لازم است هر سه قوه به کمک هم این مسئله را حل کنند.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: ممکن است چیزی جرم است و فرد مجرم باشد اما حبس برای فرد داده نشود و مجازات فرد بدون گذراندن دوره حبس انجام گیرد البته مجازات باید حالت بازدارندگی نیز داشته باشد.

نمی‌شود حبس را لغو کرد اما تا جایی که امکان دارد بهتر است قرار بازداشت صورت نگیرد

وی در ادامه با اشاره به اینکه مسئله مواد مخدر در ایران تنها مسئله مافیایی نیست، گفت: از این مواد به عنوان مسئله سیاسی و اقتصادی علیه ایران استفاده می‌کنند و بسیاری از زندانیهای ما مربوط به همین جرم هستند.

وی تصریح کرد: در مصوبه سال 76 مجمع تشخیص مصلحت نظام دولت مکلف شد اردوگاه‌هایی را ایجاد کند تا زندانیان مواد مخدر و معتادین در آنجا مستقر شوند اما این اردوگاه‌ها تاکنون تشکیل نشده امیدواریم برنامه‌ای که در سال قبل اجرایی شد و برای تجهیز و تکمیل و ساخت اردوگاه‌ها در نظر گرفته شد بتوانیم اردوگاه‌ها را تشکیل بدهیم تا مشکلات کمی کاهش پیدا کند.

فردی به نام ع-ر که با مشایی نسبت دارد، دستگیر شده ‌است

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که چقدر قرار است رسیدگی به پرونده 3 هزار میلیارد تومانی طولانی شود؟ اظهار داشت: این فساد مالی یک فساد مالی بزرگی بود که از نیمه دوم سال گذشته و امسال انجام شد و همه باید تلاش کنیم تا از تکرار این گونه فساد‌ها جلوگیری کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، اژه‌ای که در ادامه بیست و یکمین نشست خبری دستگاه قضایی سخن می‌گفت، افزود: باید آسیب‌شناسی کنیم که چرا این اتفاق‌ها افتاده و فردی فسادی حدود 3 هزار میلیارد تومان که از بس آن را به زبان آورده‌ایم برایمان عادی شده را مرتکب شده است.

وی با بیان اینکه مسئله مهم در اینجا این است که این پول‌ها کجا مصرف می‌شود، گفت: این فرد که در واقع مسئول یک شرکت بوده چیزی حدود 1700 میلیارد تومان را به حساب شخصی‌اش منتقل کرده است و الا اگر می‌خواست کار اقتصادی سالمی را انجام دهد باید این مبلغ را به حساب شرکت واریز می‌کرد.

وی افزود: در این پرونده افرادی با سندسازی مرتکب پول شویی شدند و البته پول شویی مصداق‌های مختلفی دارد.

سخنگوی دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: افراد دخیل در پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی با اسناد و مدارک متقلبانه و با تبانی با بانکهای دولتی و غیردولتی، وجوهی را اخذ و بجای اینکه آن را به حسابهای مشخص شده بریزند؛ به حساب برخی افراد منتقل کردند و البته برخی مبالغش هنوز هم در ناکجا آباد است.

وی با طرح این سوال که چرا روند رسیدگی به فساد مالی 3 هزار میلیارد تومانی طولانی شده است؟ گفت: اگر چه روند رسیدگی به این پرونده طولانی شده اما در طول مدت سه ماهی که روی این پرونده کار می‌کنیم بدون احتساب روزهای تعطیل هر روز یک متهم را مورد بازجویی و تحقیق قرار دادیم یعنی 80 متهم در طول این مدت به صورت ویژه مورد بررسی و علاوه بر آن هزاران سند ارزیابی و کار‌شناسی شده است، برای مثال از اول نمی‌دانستیم که فروش نامه‌های صوری و غیرواقعی هم وجود داشته اما به تازگی به آن پی بردیم.

وی خاطرنشان کرد: دیروز ظهر خانمی مرتبط با این پرونده دستگیر شد و مشخص شد که از حساب متهم اصلی پرونده فساد مالی 3 هزار میلیارد تومانی یک میلیارد تومان به حساب این خانم ریخته شده که رقم کمی نیست و البته موارد این چنینی بسیار است.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا بازداشت فردی با نام ع- ر که گفته می‌شود در محوریت فساد مالی 3 هزار میلیارد تومانی و از نزدیکان مشایی می‌باشد صحت دارد؟ گفت: نمی‌دانم چنین فردی بازداشت شده یا نه، اما فردی داریم که حرف اول اسم کوچکش ع- و حرف اول فامیلش ر می‌باشد و نسبتی هم با مشایی دارد.

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص شکایت شهرداری تهران از سفارت انگلیس درمورد باغ قلهک، گفت: اگر شکایتی هم به دست ما برسد موظف به پیگیری آن هستیم و این موضوع هم پیگیری می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه چرا هنوز فسادهایی همانند زمین خواری در کشور دیده می‌شود و آیا خلاهای قانونی در این مورد وجود دارد؟ گفت: برخورد با زمین خواری هست و در این زمینه قوه قضاییه با جدیت عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه برای برخورد با این پدیده باید فرهنگ سازی صورت بگیرد، گفت: اقدام قضایی تنها بخشی از مبارزه با فساد زمین خواری است اما اگر بخواهیم هیچ گونه تخلفی در زمینه زمین خواری رخ داده است باید سازمانهای ذیربط در صورت مشاهده تخلف به صورت هماهنگ اقدام کند.

وی افزود: نمی‌گویم امروز زمین خواری نیست بلکه هست اما قوه قضاییه کار خود را به صورت جدی دنبال می‌کند و اخیرا هم ریاست قوه قضاییه به رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستوری در این خصوص داده است.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا فردی از نزدیکان رئیس جمهور و یا معاونین وی در رابطه با پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی بازداشت و یا به عنوان متهم بازجویی شده است؟ گفت: خیر چنین چیزی صحت ندارد.

برخی نمایندگان مجلس به عنوان متهم با قرار وثیقه آزاد هستند

غلامحسین محسنی اژه‌ای درباره وضعیت مدیرعامل سابق بانک صادرات، گفت: وی از نظر بازپرس در پرونده فساد مالی متهم است به صورت مکتوب از ایشان تحقیق شده و پرونده وی مفتوح است.

سخنگوی قوه قضاییه که در نشست هفتگی خود با خبرنگاران سخن می‌گفت، در این باره افزود: اگر جرم مدیر عامل سابق بانک صادرات در دادسرا احراز شود پرونده وی به دادگاه ارسال خواهد شد و علی القاعده باید بازداشت شود.

وی درباره سخنان رئیس جمهور که عنوان کرد قائم مقام بانک مرکزی تحت فشار قرار گرفته که اعلام کند برخی از افراد نزدیک به رئیس جمهور در پرونده فساد مالی دخالت دارند، گفت: نمی‌دانم این صحبت‌ها از جانب رئیس جمهور اعلام شده است یا خیر.اما تاکید می‌کنم این سخنان کذب محض است قائم مقام بانک مرکزی بازداشت شده و جرم وی تبانی بوده است.

وی افزود: ممکن است فردی به دلیل بیم فرار، بیم تبانی با افرادی که در بازجویی از آن‌ها نام برده‌اند یا بیم از بین از بردن اثر جرم به صورت موقت بازداشت شود.اگر موجبات بازداشت رفع شود قرار وی نیز تبدیل خواهد شد.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: اینکه کسی تحت فشار قرار بگیرد تا مطالبی را عنوان کند معقول و منطقی نیست حرفی که تحت فشار بیان شود ارزش ندارد.

وی خاطرنشان کرد: از طرفی عنوان می‌کنند فرد امکان ملاقات ندارد و از سوی دیگر مطالبی را از زبان وی بیان می‌کنند. اگر فرد توان ملاقات ندارد پس این حرف را چه کسی گفته است.

اژه‌ای تاکید کرد: خواسته رئیس جمهور این چنین بوده است که به کسی نسبتی ندهند و تا در دادگاه جرمی ثابت نشده اسم شخصی بیان نشود، به همین دلیل است که بعید می‌دانم این صحبت‌ها از جانب شخص وی باشد.

غلامحسین محسن اژه‌ای درباره برگزاری دادگاه فائزه هاشمی گفت: امروز مطلع شدم که در سوم دی ماه سال جاری جلسه دادگاهی فائزه هاشمی برگزار خواهد شد.

اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس جمهور گفتند زمینی به اندازه 700 هکتار به شخصی واگذار شده و قوه قضاییه به این مسئله رسیدگی نمی‌کند، گفت: اطلاعی در این باره ندارم اگر به صورت موردی این مسئله را به قوه قضاییه اطلاع داده‌اند در جریانش نیستم.

وی افزود: چندین بار مطرح کردیم که دوبار لیستی از سوی رئیس جمهور به قوه قضاییه داده شده و مورد بررسی قرار گرفته است، تعداد قابل توجهی از موارد اعلام شده کسانی بودند که معوفات بانکی داشتند و در نتیجه نمی‌توان به عنوان مفسد اقتصادی از آن‌ها نام برد. برخی دیگر از این افراد کسانی بودند که به درخواست رئیس جمهور یا نزدیکانشان خواستار مهلت برای پرداخت معوقاتشان شده بودند و همه شهرستان‌ها این لیست ارائه شده و همه موارد آن مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: برخی از این موارد اتهاماتی بوده که در چندین سال قبل حتی برای آن‌ها حکمی صادر شده است برخی موارد وجود خارجی نداشت و برخی از موارد که تعدادش هم زیاد نیست در حال بررسی است.

وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه رئیس جمهور پرونده فساد مالی اخیر را سیاسی دانستند، گفت: باید از خود ایشان درباره این مسئله سوال شود اینکه عنوان کردند پرونده سیاسی است منظورشان این است که تخلفی نیست؟ جرم در سیستم بانکی انجام نشده؟ نباید به پرونده رسیدگی شود؟ درباره این مسائل باید از خود ایشان سوال شود.

اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا، مبنی بر اینکه آقا تهرانی تابعیت دوگانه دارد و آیا قوه قضاییه به این مسئله رسیدگی کرده است یا خیر؟ گفت: درباره این شخص اطلاعاتی ندارم دستگاه مربوطه باید به این مسئله رسیدگی کنند. درباره آقای خاوری نیز ما اطلاعی نداشتیم و وی از کشور متواری شد.

اژه‌ای درباره چگونگی خروج نامه‌های سیاسی از زندان گفت: همسویی جریان فتنه با خارج از کشور از ابتدا تاکنون بوده است برخی از جریانهای داخلی حرف‌های نامربوطی که سران کشورهای غربی می‌زنند قبول می‌کنند و برای خودشیرینی به آن پاسخ می‌دهند.

وی افزود: اینکه از داخل زندان مطالبی به بیرون منعکس می‌شود براساس قانون باید زیر نظر مسئولین باشد که متاسفانه سستی در کار است و نظارت سازمان زندان‌ها کم است.

وی با اشاره به اینکه در بعضی از موارد به صورت غیر قانونی مطالبی خارج می‌شود، گفت: نمی‌شود به صورت قطع عنوان کرد که در این مسئله کوتاهی شده بلکه نمی‌خواهند زیاد سخت گیری کنند تا فضای سخت گیرانه‌ای در زندان ایجاد شود.

اژ‌ه ای با تاکید بر اینکه بردن مواد مخدر به زندان جرم مضاعف است، گفت: بار‌ها توضیح داده‌ام که با چه شیوه‌هایی مواد مخدر وارد زندان می‌شود قرار بر این باشد که به صورت صد در صد از ورود مواد مخدر به زندان جلوگیری شود حمله سخت گیرانه‌ای ایجاد خواهد شد، البته باید سازمان زندان‌ها تلاش کند که اقدامات مجرمانه صورت نگیرد اگر زندانی داخل زندان باشد و جرم جدیدی مرتکب شود این مسئله قابل پیگیری است. در برخی موارد این اتفاق افتاده و مجرمان مجازات شدند.

اژه‌ای درباره مطالب روزنامه ایران درباره شهرداری تهران و شرکتهای توابع آن گفت: این گونه نیست که هر روزنامه‌ای مطالبی را عنوان کرد دادستانی به عنوان مدعی العموم به این مسئله وارد شود.

اژه‌ای در پایان درباره مشارکت داشتن نمایندگان مجلس در پرونده فساد مالی گفت: برخی از نمایندگان درباره این پرونده احضار شدند و به عنوان متهم با قرار وثیقه آزاد هستند پرونده آن‌ها مفتوح است و رسیدگی خواهد شد





تاریخ : جمعه 90/8/27 | 9:22 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

منتظر سقوط دیکتاتور بعدی عرب باشید!!!!!!!!!!!!!!!


بیداری اسلامی


 


تئا


منتظر باشید


دلب


لا


ا


مرگ







تاریخ : یکشنبه 90/8/1 | 5:41 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

 


 

ولیعهد عربستان فوت کرد
خاندان سلطنتی طی بیانیه‌ای خبر مرگ ولیعهد سلطان بن عبدالعزیز السعود را تایید کرد.

سلطان که گفته می‌شود 86 سال داشت از ماه ژوئن برای درمان در ایالات متحده بود.

او علاوه بر ولیعهدی بزرگ‌ترین صادرکننده نفت در جهان، مدت 4 دهه  وزیر هوانوردی و وزیر دفاع بود.

در بیانیه‌ای که تلویزیون دولتی و خبرگزاری اس پی ای اعلام کردند ، آمده است:"با نهایت تاسف و تاثر ، متولی دو مکان مقدس ملک عبدالله بن عبدالعزیز عزادار مرگ برادرش و ولیعهدش سلطان است... که در صبح‌دم شنبه در اثر بیماری در خارج از کشور درگذشت."

تلویزیون سعودی برنامه‌های عادی‌اش را اول صبح شنبه قطع کرد و تلاوت قرآن به همراه تصاویری از کعبه پخش کرد.

بنا به گزارش اس پی ای مراسم تشییع روز سه‌شنبه در پایتخت عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

گمان می‌رود نفر بعدی برای رسیدن به مقام ولیعهدی این کشور، وزیر کشور شاهزاده نائف است که در سال 2009 به عنوان نفر دوم جانشینی نخست‌وزیر انتخاب شد.

پادشاه عربستان در اواخر دهه80 زندگی به سر می‌برد و اوایل ماه اکتبر جراحی کمر داشت اما بعد از آن تصاویری که از او پخش شده ملک عبدالله را به ظاهر در سلامت نشان می‌دهد.






تاریخ : یکشنبه 90/8/1 | 5:40 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

مسعودعلی محمدی" صبح امروز، هنگام خروج از منزلش در منطقه قیطریه تهران شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای
شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای
شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای

شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای
شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای
شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای
شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای
شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای

شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای

شهادت استاد علی محمدی، دانشمند هسته ای





تاریخ : سه شنبه 88/10/22 | 4:29 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
در مورد سوابق مسعود محمدی و علل و عوامل احتمالی ترور او هنوز جزئیات بیشتری در دست نیست.برخی رسانه ها با اشاره به بمب گذاری در سطل آشغال مقابل منزل یک استاد دانشگاه تهران، از ترور او خبر دادند.

خبرگزاری نزدیک به دولت حاضرفارس نوشت: مسعود علی محمدی استاد متعهد فیزیک دانشگاه تهران صبح امروز در اقدام تروریستی کشته شد. بر اساس اطلاعات اولیه استاد محمدی هنگام خروج از منزلش در منطقه قیطریه تهران در انفجار یک بمب کنترل از راه دور کشته شد.


دستگاه‌های امنیتی و انتظامی بررسی این حادثه تروریستی و شناسایی عوامل آن را آغاز کرده‌اند.


بمب گذاری در سطل آشغال مقابل منزل این استاد فیزیک انجام شده بود.


امروز صبح واحد مرکزی خبر هم گزارش کرد که “یک استاد متعهد و انقلابی دانشگاه تهران” به نام مسعود محمدی “در اقدام تروریستی عناصر ضد انقلاب و استکبار به شهادت رسید.”


پیشتر شبکه تلویزیونی عرب زبان العالم و شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان پرس تی وی نیز گزارش کرده بودند که یک استاد دانشگاه تهران در انفجار بمب کنترل از راه دور در نزدیکی خانه خود در شمال تهران کشته شده است.


براساس این گزارش ها، مسعود محمدی، استاد دانشگاه تهران، پس از خروج از خانه خود در منطقه قیطریه در صدد سوار شدن بر موتور سیکلت خود بود که انفجاری روی داد و او را کشت.


ظاهرا بمب در موتور سیکلت جاسازی شده بود و با وسیله کنترل از راه دور منفجر شد.


در مورد سوابق مسعود محمدی و علل و عوامل احتمالی ترور او هنوز جزئیات بیشتری در دست نیست.


با حضور کارشناسان نیروی انتظامی و نهادهای امنیتی، پیکر این استاد دانشگاه توسط آمبولانس به پزشکی قانونی منتقل شد.






تاریخ : سه شنبه 88/10/22 | 4:18 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
تاریخ : چهارشنبه 88/7/8 | 8:16 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
محمود احمدی‌نژاد ششمین رئیس جمهوری اسلامی ایران و رئیس جمهور کنونی این کشور است.

وی در موقعیت شهردار تهران بصورت مستقل در انتخابات نهم ریاست جمهوری شرکت کرده، در ? تیر ???? در دور دوم از نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران،پیروز شد. دوره? ریاست جمهوری او همزمان با پایان کار دولت نهم در 12مرداد ماه ???? پایان می‌یابد. وی در دوره دهم ریاست جمهوری با 24 میلیون و 597 هزار رای پیروز انتخابات شد.

فهرست مندرجات<\/h2>[نهفتن]

< type=text/java>
// if (window.showTocToggle) { var tocShowText = "نمایش"; var tocHideText = "نهفتن"; showTocToggle(); }
//]]>






تاریخ : سه شنبه 88/4/2 | 1:43 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
.: Weblog Themes By BlackSkin :.