انجمن مهندسی شیمی ایران
با همکاری
دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می نماید:
سیزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
زمان: 6-3 آبان ماه 1389
کرمانشاه- باغ ابریشم- دانشگاه رازی کرمانشاه
دانشکده فنی و مهندسی- گروه مهندسی شیمی
تلفکس:
4283262 - 0831
آب سنگین آبی است که نسبت ایزوتوپ دوتریوم در آن از حد آب معمولی بیشتر است. در آب سنگین (با فرمول D2O) بر خلاف آب معمولی (با فرمول H2O) به جای هیدروژن ایزوتوپ هیدروژن دوتریم(بافرمول اتمی 2H )با اکسیژن ترکیب شدهاست.
به عبارت دیگر میتوان چنین اظهار نظر کرد که شیمی معدنی کلیه موادی را که از جمله ترکیبات کربن نباشند، به استثنای اکسیدهای کربن و دیسولفید کربن دربرمیگیرد.
1- مواد فعال سطحی: جزء اصلی یک شامپو مواد فعال کننده سطحی آن است.
موادفعال کننده سطح به طورکلی به چهار دسته آنیونی، کاتیونی، آمفوتری و غیر یونی تقسیم بندی می شوند. در شامپو معمولا ترکیبی از موادفعال آنیونی (مانند سدیم لارت سولفات)، مواد آمفوتری (مانند بتائین ها) و مواد غیریونی (مانند کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید) به عنوان مواد فعال کننده سطحی یا جزء اصلی استفاده می شود.
2- افزودنی ها: بفیه اجزاء به عنوان افزودنی به شامپو اضافه می شوند.
شیشه ، مایعی میباشد که بسیار سرد شده است و در حرارتی پایینتر از نقطه انجماد آن ، در حالت مایع قرار دارد و بطور عمومی ، جسمی است شفاف که نور بخوبی از آن عبور میکند و پشت آن بطور واضح قابل رویت میباشد. |
دانلود سوالات کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 1389
سوالات ارشد مهندسی شیمی -مهندسی شیمی 88 همراه با کلید
سوالات آزمون مهندسی شیمی (بیوتکنولوژی مهندسی داروسازی)
سوالات آزمون ارشد مهندسی شیمی(بیو تکنولوژی) همراه با کلید
سوالات آزمون ارشد مهندسی شیمی(فراوری گاز) سال 88 به همراه کلید
سوالات آزمون ارشد مهندسی پلیمر -پلیمر 88 به همراه کلید
ارشد مهندسی شیمی -مخازن هیدروکربوری 88 همراه با کلید
از لینک زیر میتونید کلیه سوالات سال به سال آزمون ارشد مهندسی شیمی همراه با کلید را دانلود کینید
دفترچه سوالات سال به سال آزمون ارشد مهندسی شیمی
دید کلی
شیمی را میتوان به صورت علمی که با توصیف ویژگیها ، ترکیب و تبدیلات ماده سروکار دارد، تعریف کرد. اما این تعریف ، نارساست. این تعریف ، بیانگر روح شیمی نیست. شیمی همچون دیگر علوم ، سازمانی زنده و در حال رشد است، نه انبارهای از اطلاعات. علم ، خاصیت تکوین خودبخود دارد. ماهیت هر مفهوم تازه آن ، خود محرک مشاهده و آزمایشی جدید است که به بهبود بیش از پیش آن مفهوم و سرانجام به توسعه دیگر مفاهیم میانجامد.
از آنجا که زمینههای علمی همپوشانی دارند، مرز متمایزی میان آنها نمیتوان یافت و در نتیجه مفاهیم و روشهای علمی کاربرد همگانی پیدا میکنند. در پرتو این گونه رشد علمی ، دیگر تعجبی ندارد که یک پژوهش علمی معین ، بارها از مرزهای مصنوعی و پرداخته ذهن بشر بگذرد.
علم شیمی با ترکیب و ساختار مواد و نیروهایی که این ساختارها را بر پا نگه داشته است، سروکار دارد. خواص فیزیکی مواد از این رو مورد مطالعه قرار میگیرند که سرنخی از مشخصات ساختاری آنها را بدست میدهند و به عنوان مبنایی برای تعیین هویت و طبقهبندی بکار میروند و کاربردهای ممکن هر ماده بخصوص را مشخص میکنند. اما واکنشهای شیمیایی ، کانون علم شیمی هستند. توجه علم شیمی به هر گوشه قابل تصوری از این تغییر و تبدیلها کشیده میشود و شامل ملاحظاتی است از این قبیل: