معادله 1
انسان = خواب + خوراک + کار+ تفریح
الاغ = خواب + خوراک

 

پس
انسان =
الاغ

 

+ کار + تفریح

 

وبنابرین
تفریح

 

– انسان = الاغ + کار

 

 

 

بعبارت دیگر
انسانی که تفریح ندارد = الاغی که فقط کار می کند

 


 

 

 

معادله 2

 

مرد = خواب

 

+ خوراک + درآمد
الاغ = خواب + خوراک

 

 

 

پس
مرد = الاغ + درآمد

 

و بنابرین
درآمد

 

– مرد = الاغ

 

 

 

بعبارت دیگر

 

 

 

مردی که درآمد ندارد = الاغ

 


 

 

 

معادله 3

 

 

 

زن = خواب + خوراک + خرج پول

 

 

 

الاغ = خواب + خوراک

 

 

 

پس

 

 

 

زن = الاغ + خرج پول

 

 

 

وبنابرین

 

 

 

خرج پول – زن= الاغ

 

 

 

بعبارت دیگر

 

زنی که پول

 

خرج نمی کند = الاغ

 

 

 

نتیجه گیری:

 

 

 

از معادلات 2و3 داریم:

 

 

 

مردی که درآمد ندارد = زنی که پول خرج نمیکند

 

 

 

پس:

 

 

 

فرض منطقی 1: مردها درآمد دارند تا نگذارند زنها تبدیل به الاغ شوند..

 

 

 

و

 

 

 

فرض منطقی 2: زنها پول خرج می کنند تا نگذارند مردها تبدیل به الاغ شوند.

 

 

 

بنابرین داریم …

 

مرد + زن

 

= الاغ + درآمد + الاغ + خرج پول

 

 

 

و ازفرضهای1و2 نتیجه منطقی میگیریم که:


مرد + زن = دو تا الاغ که با هم به خوبی و خوشی زندگی میکنند






تاریخ : جمعه 90/8/27 | 9:2 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
.: Weblog Themes By BlackSkin :.