درکتاب (جامع الاخبار) چنین آمده است که پیامبر خدا (صلی الله علیه وآله) فرمودند: هرکس یک مرتبه برمن صلوات بفرستد، آن دو ملکی که محافظ رفتار و اعمال او هستند، تا سه روز هیچ گناهی برای او نمینویسند.
سنگینی نامه? اعمال با صلوات
درکتاب شریف (ثواب الاعمال و عقاب الاعمال) چنین نقل شده است: حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) از پدر خود و از پدران خود (علیه السلام) روایت شده است که پیامبر (صلی الله علیه وآله) فرمودند: «من درروز قیامت درکنار ترازوی سنجش اعمال هستم. هرگاه کسی که گناهش زیاد و برثوابش گران باشد، صلواتهایی را که برمن فرستاده آنها را بیاورند، آن صلواتها حسنات او را ثیقل گرداند و از جهنم نجات یابد.
اول فرستنده صلوات خداست
درکتاب شریف (حیوه القلوب) چنین امده است که ابن عباس میگوید: و قتی که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در بستر بیماری خوابیده بود و اصحاب برگرد او جمع شده بودند، دراین حال عمّار یاسر بلند شد و گفت: پدرو مادرم فدایت باد یا رسول خدا، هنگامی که به جوار حق میپیوندید چه کسی شما را غسل خواهد داد؟ حضرت فرمودند: غسل دهنده? من علی بن ابی طالب است، زیرا که هر عضوی از اعضای مرا که بخواهد غسل دهد، ملائکه او را کمک مینمایند. عمّار یاسر باز عرض کرد: پدروماردم به فدایت باد یا رسول الله چه کسی از میان ما برشما نماز خواند؟ پس آن حضرت خطاب به علی (علیه السلام) فرمودند: یا علی هرگاه که دیدی روح از بدن من خارج شد مرا غسل بده و کفن کن و درجامه? سفید مصری یا در بُرد یمانی قرارده پس مرا بردارید و کنار قبر بگذارید. آنگاه اول کسی که اول برمن نماز گذارد، خدای متعال خواهد بود که در عرش ِ جلال و عظمت خود، برمن صلوات خواهد فرستاد.
صلوات باعث کم شدن گناه و زیاد شدن ثواب
انس ابن مالک از ابی طلحه روایت کرده که گفت: روزی نزد حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) بودم، آن حضرت را بسیار خوشحال یافتم. گفتم «یا رسول الله» درهیچ روزی تورا به این مرتبه خوشحال ندیدم که امروز دیدم». آن حضرت فرمودند: «چگونه خوشحال نباشم، که اکنون جبرئیل (علیه السلام) نزد من آمد و گفت: حق تعالی میفرماید: هر که یک بار برتو صلوات بفرستد، من براو ده صلوات فرستم و ده گناه از او محو کنم و ده حسنه براو بنویسم.
استجابت دعا با صلوات
هشام بن سالم روایت کرده است از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) که آن حضرت فرمودند: دعای دعا کننده همیشه درپرده? حجاب است و مستجاب نمیشود، تا اینکه دعا کننده برمحمد و آل محمد صلوات فرستد، چون صلوات فرستاد، خداوند متعال دعایش را به خاطر صلوات اجابت میفرماید.
شروع دعا با صلوات و ختمش نیز صلوات
درکتاب شریف (اصول کافی) نقل است که حضرت امام جعفر صادق (صلی الله علیه وآله) فرمودند: هر که رابه خداوند متعال حاجتی باشد، و ابتدا کند دعایش را به صلوات برمحمّد و بعد از آن دعا کند و حاجت و درخواست خود را از خداوند متعال بخواهد و بعد، دعایش را باز صلوات برمحمّد وآل محمد و ختم نماید. دراین صورت، چون صلوات برمحمد و آل محمد، از دعاهای مستجاب است و در حجاب نمیماند. و از طرف دیگر خداوند متعال بزرگوارتر و کریمتر از آن است، که هر دو طرف دعا را اجابت کند و میان آن را رد نماید. از ادعای دعا کننده را هم قبول میکنند.
صلوات جبران کننده? گناهان
از حضرت امام رضا (علیه السلام) روایت شده است: هرکس قدرت و توانایی نداشته باشد که به وسیله? سایر اعمال مستحبی، گناهان خود را بپوشاند، پس سعی کند به صلوات فرستادن برمحمّد و آلش. به درستی که خراب میکند صلوات برمحمّد و آلش، گناهان را چه خراب کردنی.
فضیلت صلوات درایام هفته
شیخ صدوق درکتاب شریف (خصال) چنین نقل کرده است که حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) ایام هفته را این چنی تقسیم فرمودهاند: روز شنبه روز ماست. روز یک شنبه از آن شیعیان ماست. روز سه شنبه از آن بنی امیه است. روز چهار شنبه روز نوشیدن دواست. روز پنج شنبه روز برآورده شدن حوائج و نظافت و عطر زدن است. روز جمعه عید مسلمانان است که از عید فطر و قربان بهتر است، ولیکن عید غدیر خم، بهترین عیدهاست. و امام قائم ما خانواده، در روز جمعه ظهور میکند و قیامت هم درروز جمعه برپا میشود و در روز جمعه عدد هیچ عملی افضل و بهتراز صلوات برمحمد (صلی الله علیه وآله) و آلش نیست.
هزار بار صلوات در روز جمعه
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرمودند: صلوات بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه وآله) در روز جمعه هزار بار و درغیر جمعه صد مرتبه سنت است.
صلوات وسیله روا شدن حاجات
سید بن طاووس درکتاب شریف (جمال الاسبوع نقل میکنند که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند: صلوات فرستادن شما برمن باعث روا شدن حاجتهای شماست و خداوند متعال را از شما راضی میگرداند و اعمال شمارا پاک و پاکیزه میکند.
صلوات وسیله برآمدن حاجات دنیاو آخرت
درکتاب شریف (جامع الاخبار) نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند: هـر کس هـر روز بـرمن صلـوات فـرستد، حق تعالی درعـافیت و سلامتی را به روی او میگشاید و حاجت معنوی و مادی، دنیای و آخرتش را به حرمت صلوات برمن، برآورده میفرماید.
صلوات مانع نوشته شدن گناه
درکتاب (جامع الاخبار) چنین آمده است که پیامبر خدا (صلی الله علیه وآله) فرمودند: هرکس یک مرتبه برمن صلوات بفرستد، آن دو ملکی که محافظ رفتار و اعمال او هستند، تا سه روز هیچ گناهی برای او نمینویسند.
صلوات وسیله شفاعت حضرت رسول اکرم
درکتاب شریف (بحار الانوار) چنین نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در وصیّت خود به حضرت علی (علیه السلام) فرمودند: یا علی هرکس برمن، هر روز هر شب صلوات فرستد، شفاعتم براو واجب میشود، اگر چه گناهش از گناهان بزرگ باشد.
صلوات باعث سنگینی کفه? حسنات
درکتاب شریف (ثواب الاعمال و عقاب الاعمال) باب ثواب الصلاه النبی، چنین نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند: در روز قیامت، من پیش میزان سنجش اعمال هستم، هر کس کفه? گناهانش سنگینتر از کفه? ثوابهایش باشد، من صلواتهایی را که برایم فرستاده میآورم و درکفه? ثوابهایش میگذارم تا آنکه کفه? ثوابهایش سنگینتر شود.
فضیلت نوشتن صلوات
درکتاب (سفینه البحار) چنین نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند: هرکس درکتابی یا نوشتهای برمن صلوات بنویسید، تا زمانی که نام من درآن کتاب ثبت و باقی هست، فرشتگان پیوسته برای او از درگاه خداوند متعال، طلب مغفرت آمرزش میکنند.
درباره وب
![](http://www.Parsiblog.com/PhotoAlbum/sajjadpolymer2/Thumb_73322.jpg)
http://www.telegram.me/sajjadshafiee_ir . . . رشته مهندسی پلیمر نسبت به رشتههای مهندسی دیگر تقریبا جوان است و شکوفایی آن از زمان جنگ جهانی دوم آغاز شده است. اما به دلیل کاربرد روزافزون پلیمر در صنایع مختلف، این رشته به سرعت رشد کرده و امروزه جزو یکی از رشتههای مهم کشورهای صنعتی پیشرفته میباشد. هدف رشته مهندسی صنایع پلیمر تولید کلیه محصولات پلیمری از قبیل لاستیک، پلاستیک، الاستومر، چسبها، رزین و سایر مواد مورد نیاز صنعت است. برای مثال طراحی و تولید تایر ماشین در صنایع لاستیک، لولههای پلیاتیلن در صنایع پلاستیک و انواع فایبرگلاسها در کامپوزیت به یاری متخصصان مهندسی صنایع پلیمر انجام میگیرد یا حتی در این رشته شکلدهی رزینها نیز مطرح است که برای مثال میتوان به ساخت ملامین اشاره کرد.حتی کیسههای پلاستیکی و روکش ظروف نچسب ( تفلون ) از مواد پلیمری میباشند. در واقع در رشته مهندسی صنایع پلیمر هر آنچه که به این مواد بر میگردد، مورد مطالعه و بررسی قرار میگیرد. البته پلیمرها فقط کاربرد صنعتی ندارند بلکه کاربرد پزشکی نیز دارند. مثلا اگر کشکک زانوی یک نفر آسیب ببیند و ترمیم آن امکانپذیر نباشد، شبیه به همان کشکک زانو را با مواد پلیمری درست میکنند و بر روی زانو قرار میدهند و یا دندان مصنوعی و لنزهای چشمی همه از مواد پلیمری ساخته میشوند که به این مواد پلیمری «پلیمرهای زیستی» میگویند. فرصتهای شغلی: در صنعت پوشاک پلیمرها در تولید پاپوشها، تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند. در صنایع حمل و نقل زمینی (خودروسازی، قطار و ... )، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و ...) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی، پزشکی، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است.بدر صنعت پوشاک نیز پلیمرها در تولید پاپوشها، تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند. در صنایع حمل و نقل زمینی (خودروسازی، قطار و ... )، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و ...) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی، پزشکی، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است. باتوجه به کاربرد وسیع پلیمرها در صنایع، فارغالتحصیلان این رشته تواناییهای کافی در زمینههای ایجاد و برنامهریزی واحدهای تولیدی تبدیل پلیمر خام به مواد مصرفی و اشتغا
جستوجو
ویژه مدیریت وب
نویسندگان
لینک دوستان
برچسبها وب
مدیریت (23)
عکس (4)
مدیریت در اسلام (4)
اندروید (3)
فناوری نانو (2)
و (2)
یراق کابینت (1)
کائــوچو (1)
کائوچو طبیعی (1)
کاندیدای (1)
کوبه (1)
نوستالژی (1)
قفل حیاطی (1)
قفل لوکس (1)
قفل یونیک (1)
قفل کتابی (1)
قفل کمدی (1)
گالری یراق کوبه (1)
لاهیجان (1)
مجلس (1)
مدیر موفق (1)
مرد و زن (1)
مرودشت (1)
مزایای بیوپلیمر (1)
ملامین چیست (1)
مدیریت دانش (1)
انقلاب صنعتی (1)
ایام (1)
ایران (1)
اکسترودر (1)
پاسارگاد (1)
پلی اتیلن ، (1)
پلی پروپیلن (1)
پلی ونیل کلراید (1)
ارسنجان (1)
اسلامی (1)
اسلحه پلیمری (1)
امیرکبیر (1)
پی وی سی - PVC (1)
تاسوعا (1)
تسلیت (1)
تولدم مبارک (1)
جزوه الاستومر (1)
حسینی (1)
داستان (1)
داستانهای زیبا (1)
در (1)
دستگیره درب (1)
دهمین (1)
دوره (1)
سوپر جاذب (1)
شعر (1)
شهرستان های (1)
شورای (1)
عاشورا (1)
حامیان بلک اسکین
تاریخ : جمعه 91/6/24 | 11:4 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()