سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اسرائیل در ترور دانشمندان اتمی و یا از بین بردن تلاش کشورهای اسلامی ـ عربی برای دستیابی به تکنولوژی اتمی و یا طرح‌های موشکی بالستیک، ید طولایی دارد. نخستین تلاش این رژیم در راستای اخلال در برنامه هسته‌ای سایر کشورها در زمان ریچارد نیکسون، رییس جمهور اسبق آمریکا صورت گرفت؛ یعنی زمانی که واشنگتن با فروش راکتور اتمی به مصر به منظور تولید برق موافقت کرد، اما، این طرح در نهایت به خاطر اعمال فشار صهیونیست‌ها، از داخل آمریکا، لغو شد. البته آنها به همین موضوع نیز اکتفا نکردند و سمیره موسی، دانشمند اتمی مصر را در سال 1952 به قتل رساندند.

حساسیت مقامات اسرائیلی به این موضوع تا اندازه‌ای بود که در دهه 1960، با نفوذ به طرح ساخت موشک در مصر و با راهی کردن یک جاسوس آلمانی به نام «سکورتسی»، موفق شدند، این طرح را نیز تخریب کنند.

خرابکاری اسرائیلی‌ها در برنامه هسته‌ای و موشکی مصر به همین دو اقدام محدود نشد. مصر در دهه 60 میلادی کار نوسازی طرح موشک‌های زمین به زمین را با کمک برخی کارشناسان آلمانی آغاز کرد و همین امر، اسرائیلی‌ها را بر آن داشت، برای اخلال در این برنامه نیز دست به کار شوند که ماحصل آن ناپدید شدن همیشگی کروچ، کارشناس آلمانی بود که در این طرح با مصر همکاری می‌کرد.

پس از مصر، نوبت به عراق رسید. فرانسه در سال 1967 برای فروش و انتقال دو راکتور اتمی به بغداد با عراق قراردادی به امضا رساند. اما اسرائیلی‌ها زمانی که از این موضوع اطلاع یافتند، توسط عناصر خود در فرانسه، در بندر «تولون» اقدام به خرابکاری در این راکتورها کردند و به این ترتیب، موضوع عملا منتفی ‌شد.

صهیونیست‌ها علاوه بر ترور «سمیر نجیب»، دانشمند هسته‌ای مصر و «سعید بدیر»، دانشمند علوم ارتباطات مصر در سال 1967 و 1980، «یحیی المشد»، یکی از برجسته‌ترین دانشمندان اتمی مصر را که در طرح اتمی عراق فعالیت داشت، در هتل مریدیان پاریس ترور کردند. علاوه بر قتل دانشمندانی که در فعالیت اتمی عراق دخالت داشتند،‌ اسرائیل سال 1981، با حمله هوایی به راکتور اتمی عراق با نام «اوسیراک» آن را کاملا نابود کرد.

سومین کشوری که هدف حملات تروریستی صهیونیست‌ها قرار گرفت،‌ سوریه بود. این رژیم بدون اثبات تسلیحاتی بودن فعالیت هسته‌ای سوریه،‌ سال 2007 به ساختمان‌های واقع در صحرای «دیرالزور» سوریه حمله هوایی کرد و مراکز تازه تاسیس این کشور را کاملا تخریب کرد. صهیونیست‌ها به همین اندازه نیز بسنده نکردند و سال 2008 سرتیپ محمد سلیمان، یکی از بارزترین چهره‌های نظامی و امنیتی سوریه را که مسئول اداره پروژه اتمی سوریه در دیرالزور بود،‌ ترور کردند.

در این میان،‌ ایران جدیدترین کشور هدف اسرائیل برای ترور و خرابکاری به شمار می‌آید. برخی شواهد و مدارک نشان می‌دهد سیاستمداران این رژیم در کنار تلاش برای نفوذ و رخنه به تاسیسات هسته‌ای ایران،‌ درصدد شناسایی دانشمندان اتمی کشورمان هستند تا با ربودن و یا ترور آنها، در چرخه علمی کشور در زمینه تکنولوژی هسته‌ای اخلال ایجاد کنند. پیامد این سیاست نیز ترور 5 دانشمند هسته‌ای ایران بود که در 4 مورد به شهادت آنها منجر شد.

هر چند نقش اسرائیل از پیش هم در همه این ترورها کاملا مشهود بود، اما کتابی که هفته گذشته منتشر شد(«جاسوسان مبارزه با جدال نهایی خیروشر: عمق جنگ‌های پنهان اسرائیل») و از واحد ویژه‌ای در سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) برای انجام ترورهای دانشمندان هسته‌ای و مقامات نظامی ایران پرده برداشت جای هر گونه شک و شبهه در این باره را از میان برداشت.  

 مولفان این کتاب تصریح کردند که سازمان جاسوسی موساد، واحدی داخلی موسوم به «کیدون» دارد که طی سال‌های اخیر روش‌های جدیدی برای نفوذ به کشورهای دیگر و به قتل رساندن مخالفان اسرائیل ابداع کرده است. واحد عملیات ویژه «کیدون» (در عبری به معنی سرنیزه) مسئولیت ویژه‌ای در ترورهای ایران دارد.

از این رو،‌ هر چند موشه یعلون، معاون نخست وزیر اسرائیل بگوید «ترور دانشمندان هسته‌ای ایران کار خداست»، اما دستگیری متهمان ترور دانشمندان اتمی کشورمان و اعتراف آنها به نقش موساد در این کشتارها، نشان از عزم جدی صهیونیست‌ها برای ایجاد اختلال در روند فعالیت هسته‌ای ایران دارد که البته به اذعان ناظران و همچنین رسانه‌های بین‌المللی پیروز این جنگ خاموش، ایرانی‌ها بوده‌اند چراکه کماکان با وجود همه این مانع‌تراشی‌ها، برنامه هسته‌ای ایران بدون هیچ وقفه‌ای، به روند رو به رشد خود ادامه می‌دهد.






تاریخ : دوشنبه 91/4/26 | 8:25 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

خلاقیت لازمه پیشرفت

نوآوری و خلاقیت تکنولوژیکی

امروزه مسایل سازمانی با بکارگیری راه حل‌های کهنه قابل حل نیستند. از سویی با پیش بینی وقایع نیز نمی‌توانیم، مشکلاتی را که در آینده پیش روی خواهیم داشت، برطرف کنیم. لذا باید به گونه‌ای دیگر اندیشید چنانچه سهراب سپهری شاعر معاصر نیز می‌گوید: "جور دیگر باید دید" و این گونه دیدن چیزی نیست ،مگر نگاه و توجه بیشتر به موضوعاتی چون خلاقیت ، نوآوری ، هنر ، عشق ، زیبایی ، طبیعت و ارزش‌های انسانی .تفکر برتر

در این راستا خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی در یکی از نشست‌های خود از آقای دکتر بهرخ خوشنویس، مخترع و استاد دانشگاه (University Southern California) USC دعوت بعمل آورد تا تجارب و دیدگاه خود را درباره خلاقیت‌های تکنولوژیکی در اختیار مدیران حاضر در این نشست قرار دهد.
آقای دکتر خوشنویس، سخنان خود را با تاکید بر این جمله آغاز کرد که کلیدی‌ترین مساله در جامعه ما و تمام جوامع در حال توسعه، خلاقیت است .یعنی مساله‌ای که با آن درست برخورد نشده است. خلاقیت نه ژنتیکی است و نه مربوط به نژادی خاص، بلکه اکتسابی است .زمینه‌اش در نهاد انسان‌ها قرار دارد و قابلیت‌های بسیار زیاد آن انسان را از حیوان جدا می‌کند.
خلاقیت به راحتی پدیدار نمی‌شود و اغلب باهوش، حافظه و... اشتباه گرفته می‌شود. در این راستا آموزشی به شیوه صحیح انجام نمی‌شود. همه آموزش‌ها بر توسعه نیمکره چپ مغز متمرکز است. تمام امور سمبولیک ،ریاضی، زبان ، هندسه و... مربوط‌ به نیکره چپ مغز است بندرت بر روی نیکره راست کار می‌شود و اغلب به آن بی توجهی می‌شود .به عبارت بهتر همیشه یاد می‌گیریم که چگونه آنچه وجود دارد را آنالیز کنیم و به این نکته که چگونه طرح مورد نظر از خلاقیت نشات گرفته است ،بی‌توجهی می‌شود. تا زمانی که خلاقیت به صورت یک نیاز درنیاید،انسان خلاق نمی‌شود. بدون نگرانی ، انگیزش ، درگیری ذهنی و صرف وقت برای خلاقیت امری ناممکن است.
 وی افزود ، خلاقیت هیچ ارتباطی با تحصیلات و سواد ندارد،چنانچه در طول تاریخ بسیاری از زندانی هایی که اغلب بی‌سواد بوده‌اند ،برای‌فرار از خود خلاقیت‌های بسیاری نشان داده‌اند. عرفا معتقدند که وقتی نیاز در انسان شکل می‌گیرد، او به سمت مراد حرکت می‌کند .این نیاز از طلب در عرفان شروع می شود .عرفا دعا می کنند که این طلب پیش بیاید و به تبع آن بقیه مسایل انجام می شود.این طلب هم اتفاق نمی‌افتد مگر آنکه نیازی حس شود و این نیاز توسط سیستم‌های ارزشی حس می شود. تا زمانی که به شرایط فعلی قانع باشیم ،محرکه‌ای برای حرکت وجود ندارد.زمانی حرکت به صورت نیاز در می‌آید که انسان از شرایطی که در آن هست ،ارزیابی انجام دهد و به سمت جلوخلاقیت نیاز ما برای پیشرفت حرکت کند. ارزیابی با سیستم ارزش انجام می شود ، لذا سیستم ارزشی باید درست باشد تا تحرک در انسان جان بگیرد. در این صورت انسان با آگاهی و اعتقاد به اینکه ،آنچه انجام می دهد مفید است ،مصمم حرکت می‌کند.بنابراین لازم است که انسان از صمیم قلب باور داشته باشد،که حرکتی را که انجام می‌دهد ،که جنبه‌های انسانی آن را در نظر گرفته است و به دنبال چنین انگیزه‌هایی است .

دکتر خوشنویس ،اهمیت خلاقیت و نوآوری را از دیدگاه چند تن از بزرگان مطرح کرد و گفت : تولید کردن کار انسانی است ولی خلق کردن کاری خدایی . بالاتر از انسان تولید کننده ، انسان دیگری است . علاقه به خلاقیت ، احساسات بدی چون حسادت ،جاه طلبی و غیره را از بین می‌برد .من یا باید خودم خلق کنم یا باید برده آنچه باشم که دیگری خلق کرده است .

چرا خلاقیت مهم است؟

سخنران در ادامه سخنان خود افزود ، قوی ترین عامل برای کسب اعتماد به نفس خلاقیت است . حتی در کشور‌های پیشرفته نیز اگر سیستم‌های خلاق آنها از کار بیافتد، از رقابت‌ها عقب می‌افتند و نابود می‌شوند لذا تنها راه نجات کشورهای در حال توسعه خلاقیت است و راه دیگری ندارند. افرادی که خلاق نیستند مدام در پی کپی کردن هستند و بهترین حالت ایده‌آل آنها این است که کپی کردن را به نحو احسن انجام دهند. در صورتی که آدم خلاق به دنبال شکستن سیستم های موجود است و آنچه خلق می کند را قادر است توسعه دهد و بهتر کند .او با نیمکره راست مغز خود استراتژی تدوین می‌کند و با نیمکره چپ تاکتیک .بهتر بگویم راز موفقیت افراد خلاق استفاده از هر دو نیمکره مغزشان است.

دکتر خوشنویس تاکید کرد که خلاقیت در همه زمینه‌ها است .در انواع و اقسام هنر ، صنعت و... با این تفاوت که اگر در صنعت خلاقیت انجام شود به آن اختراع (INVENTION)گویند.برای خلاق بودن مواردی چون اتکا به نفس ، نترسیدن از مخاطره ،داشتن اتکا به نفس،نترسیدن از مخاطره ،داشتن پایه های علمی درست ، تحمل ابهام،دادن آزادی به خود و گرفتار نشدن در گشتاور روانی از اهمیت بسزایی برخوردارند.
به طور کلی میتوان گفت برای خلاق بودن( واقعیت , صداقت خوب بود‌ن و زیبایی)سه عامل لازم و با اهمیت است. مراد از واقعیت این است که به حقیقت عشق بورزیم. این حقیقت از طریق طبیعت به بهترین وجه جلوه میکند . بهترین زبان طبیعت هم علم است.پس به علم علاقمند باشیم و به دانشمندان احترام بگذاریم .عشق به زیبایی نیز از طریق هنر است . باید به جنبه های مختلف هنر احترام بگذاریم و در نهایت خوب بودن در طرز تلقی ها و ارزشها متجلی می‌شود.ارزشها باید واقعی و براساس آرمانهای بزرگ باشد.نترسید و سعی کنید بر روی زمین اثر گذارید.

فرق روش تحقیق و روش اختراعی روش تحقیق

این مخترع، تفکر خلاق را فرآیندی که در آن ایده‌هایی که از ضمیر نا خودآگاه و آگاه انسان نشات می‌گیرد تعریف کرد و گفت : فرق روش تحقیق و اختراعی در این است ،روش تحقیقی معمولا براساس فکر عمودی است.شما مساله را دارید و به صورت عمودی در آن عمیق و عمیق‌تر می‌شوید.این روش براساس منطق است و پیش بینی اینکه چگونه ،با چه هزینه‌ای و در چه مدت زمانی انجام می‌شود ، ممکن می‌شود .به همین دلیل برای پروژه‌های طرحهای اولیه (PROPOSAL)نوشته می‌شود.به عبارتی اقدامات را می‌توان زمان‌بندی و برنامه ریزی کرد و نتیجه کار به صورت گزارش فنی در نشریات مختلف قابل چاپ است.اما روش اختراعی بیشتر براساس گسترده فکر کردن و عمیق شدن است .آدم‌های خلاق انسان‌هایی جامع الاطراف هستند.آنها در چندین زمینه خوب و مسلط عمل می‌کنند و فکر آنها در حوزه‌های مختلف پخش می‌شود.به هر چیز کنجکاو هستند و همیشه دوست دارند همه چیز را بدانند ویاد بگیرند. لذا در راحت‌ترین شرایط و از کنه مطالب نگاه می‌کنند. سعی ندارند همه چیز را محکم کنند به عبارتی کمتر به سازماندهی علاقه دارند.
آقای دکتر خوشنویس در بخش پایانی سخنان خود به حضار گفت،سعی کنید امید جدید ایجاد کنیدو به مسیری که می‌روید عشق بوزید و فکر کنید می‌توانید بزرگترین آدم دنیا باشید.

منبع : مقاله " نوآوری و خلاقیت تکنولوژیکی "- گزارش از :مریم خلیلی عراقی -ماهنامه تدبیر 

 

روش اتصال لوله و اتصالات پلی اتیلن

مقاله نوآوری و خلاقیت تکنولوژیکی را از اینجا دانلود کنید





تاریخ : یکشنبه 91/4/25 | 7:11 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

راه ‌هایی برای اینکه کارمند خوبی باشیم
  

چند راه برای اینکه کارمندی خوب و نمونه باشیم

1- سعی کنید خودتان را با رئیستان و حتی سایر کارمندان شرکت که همگی یک هدف واحد را دنبال می کنند وفق دهید و تنظیم نمایید. در این انطباق حق اولویت را به رئیس بدهید یعنی در درجه اول سعی کنید خود را با اهداف و برنامه‌های رئیس همگون ,همساز و منطبق نمایید.

2- درک و آگاهی داشتن از اینکه چگونه مورد ارزیابی واقع خواهید شد و روی این موضوع مثل لیزر تمرکز کنید. توجه داشته باشید که خیلی دقیق بر روی مسائلی همچون: توانای‌یها و استعدادهای خاص خود و نیز رفتارتان و حتی خصوصیات خاصی که دارید تمرکز و دقت داشته باشید، چرا که این موارد مهم در آینده مورد قضاوت قرار می‌گیرند یعنی در طول زمانی که کار می‌کنید توجه داشته باشید که استعدادها و توانایی‌های خود را ارتقاء و پرورش دهید چرا که اگر عملکردتان مثبت و خوب باشد چه بسا از سوی رئیستان مورد تشویق قرار بگیرید.

3- آنچه را که به شما می‌گویند انجام بدهید، یعنی همواره قول و تعهدی را که داده‌اید، مدنظر بگیرید و به آنها عمل کنید. بدقولی و نامنظم بودن به شما ضربه می‌زند.

4- داشتن انرژی مثبت را به خود و همکارانتان توصیه کرده و سرلوحه کارتان قرار دهید. در محیط کار از جمله افرادی نباشید که همواره می‌نالند و شکایت دارند و انتقاد می‌کنند، بلکه سعی کنید در محیط کار نیرو و انرژی مثبت را ترویج دهید. مثبت گرا باشید. همه دوست دارند همکارشان گشاده‌ رو و پرانرژی و مثبت اندیش باشد.

 5- سعی کنید همواره رئیستان از شما راضی و نظرش درباره‌تان مساعد و مثبت باشد، بنابراین همیشه کارتان را دقیق و سر وقت تمام کرده و ارائه نمایید البته در سطحی بالا و حرفه‌ای ، یعنی کارتان را سرسری انجام ندهید.

 6- چنانچه در کارتان و مسئولیتی که بر عهده گرفته‌اید خطا و اشتباهی از شما سر زد، نترسید بلکه به خود ایمان داشته باشید و اعتراف کنید که بلد نبودید و سعی در جهت یادگیری مضاعف دارید، ندانستن عیب نیست، نپرسیدن عیب است.

 7 -  قبل از آنکه محل کارتان را ترک کنید، برنامه روز بعدتان را تنظیم کنید. لیستی تهیه کرده و کارها را به ترتیب اولویت دسته بندی و درجه بندی کنید.

8-وقتی به موقع در محل کارتان حاضر می‌شوید یعنی به شغلتان علاقه دارید و در زندگی شخصی هم فردی با کفایت و لایق می‌باشید 

9 -  جهت طرح سوال و مشکل کاری به طور مداوم مزاحم رئیستان نشوید. چنانچه تصمیم گرفتید برای طرح مشکل نزد رئیستان بروید از قبل در ذهنتان چند راه حل ممکن و پاسخ را که فکر می‌کنید به رئیستان کمک خواهد کرد آماده و زمینه‌سازی کنید.( خلاقیت به خرج دهید)

 

 هکاری در کارهای تیمی و داشتن روحیه اجتماعی

10 - افق فکری خود را وسعت بخشید. در کلاس‌های آموزشی مربوط به شغلتان شرکت کنید و به طور داوطلبانه سعی کنید آنچه را که در این کلاس‌ها آموزش دیده‌اید در محیط کاری خود به اجرا بگذارید.

11- سعی کنید همیشه اطلاعاتتان به روز باشد و از اخبار مهم روز با خبر باشید. این کار را می‌توانید با مطالعه روزانه مطبوعات و مجلات انجام دهید.

 12 -  با تکنولوژی روز همگام و هم‌قدم شوید و اطلاعات علمی خود را نیز به روز نگه دارید.

13 - احترام و وفاداری و صداقت خود را نسبت به رئیستان نشان دهید. هرگز پشت سر او و همکارانتان سخن ناروا و زشت بر لب نیاورید.

14 - تغییر و دگرگونی از عوامل مهم و اجتناب ناپذیر در زندگی هر فردی محسوب می‌شود لذا شما نیز سعی کنید فردی منعطف باشید تا همکارانتان از ایتکه شما خود را با آنها تطبیق داده‌اید لذت ببرند و جوی صمیمی در محل کارتان ایجاد شود.

15 - زمانی که بیمار می‌شوید بالطبع کارایی شما هم کم می‌شود پس سعی کنید همواره در سلامت کامل به سر ببرید تا دیگران جور کار‌های شما را نکشند.

16 - وقتی پا به محیط کارتان می‌گذارید زندگی شخصی خود را پشت در بگذارید. هرگز مسائل و مشکلات شخصی خود را با همکارانتان در میان نگذارید حتی اگر آنها افرادی دلسوز و حساس به نظر برسند. آنها را به عنوان مشاور درمانی خود انتخاب نکنید. چرا که ممکن است این عمل شما در آینده به رابطه شما و همکارتان آسیب و لطمه وارد کند

17 - سعی کنید ساعات بیشتری را به کار خود اختصاص دهید نه اینکه بگویید: «این کاری که شما دارید به من محول می کنید جزء وظایف کاری من نیست پس من انجامش نمی‌دهم.»

 18 - زمانی که رئیس و یا همکارانتان به کمک شما نیاز دارند درنگ نکنید و نشان دهید که شما نیز در کار گروهی سهیم و شریک می‌باشید.

19 -  به کسی اجازه ندهید که فکر کند شما کار می‌کنید چون مجبورید آن کار را انجام دهید بلکه طوری کار کنید که نشانه علاقه قلبی شما به آن کار باشد.






تاریخ : یکشنبه 91/4/25 | 7:11 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

اصول عکاسی دیجیتال به زبان فارسی

اصول عکاسی دیجیتال  به زبان فارسی
 کتاب الکترونیکی آشنایی با اصول عکاسی دیجیتال به زبان فارسی
در این کتاب شما می توانید با اصول و تکنیکهای عکاسی دیجیتال به طور کامل آشنا شوید
برخی از سرفصل های این کتاب عبارتند از:
1.       اصول کار دوربینهای دیجیتال
2.       کیفیت تصویردوربین های دیجیتال
3.       کنتراست لنز و جداول MTF
4.       تفرق نور
5.       اعوجاج تصویر
6.       نصب نرم افزارهای داخلی دوربین
7.       تنظیم ضبط شده توسط کاربر ، تنظیم دستی
 توضیحات بیشتر
از لحاظ اصولی دوربین های دیجیتال بسیار شبیه به دوربین های عکاسی دارای فیلم می باشند. این دوربین ها همانند دوربین های معمولی دارای یک منظره یاب، لنز برای کانونی کردن تصویربر روی یک وسیله حساس به نور، وسیله ای برای نگهداری و انتقال چند تصویر گرفته شده در دوربین و یک جعبه دربرگیرنده تمام این تجهیزات می باشد.در یک دوربین معمولی فیلم حساس به نور تصویر را ذخیره می سازد و بعد از عملیات شیمیایی برای نگهداری تصویر از آن استفاده می شود. در حالی که در دوربین های دیجیتال این کار با ترکیبی از تکنولوژی های سنسور (حساسه) تصویر و ذخیره در حافظه انجام می گیرد و اجازه می دهد که تصاویر در شکل دیجیتال گرفته شوند و به سرعت بدون نیاز به عملیات خاصی (نظیر عملیات شیمیایی بر روی فیلم ) در دسترس باشند.
منبع:سافت گذر
دریافت فایل برنامه (11.47 مگابایت ) (2359بار دانلود شده )
http://www.rasekhoon.net/software/download-3804.aspx





تاریخ : شنبه 91/4/24 | 4:38 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

خلاصه :
در فناوری نانو کارآفرینی و یادگیری مهارت‌های مدیریتی آن جهت موفقیت، پیشرفت و بقای شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان و ارتباط تنگاتنگ آن با تجاری‌سازی اهمیت ویژه‌ای دارد. در این ارایه آقای دکتر همایون، کارآفرینی را - فرایند مشخص‌کردن و دنبال‌کردن فرصت‌های موجود در بازار در تخصص خود - تعریف کردند و به مفهوم کارآفرینی، چالش‌های کارآفرینی، عوامل دخیل در کارآفرینی، ریسک‌های کارآفرینی، دلایل شکست شرکت‌های نوپا، کارآفرینان دنیا، معرفی برخی از آنها و فعالیت‌هایشان و اهمیت کارآفرینی در دنیا پرداختند. در بخش دیگر این کلاس - ارتباطات - به عنوان یک مهارت مدیریتی برای موفقیت در کارآفرینی و زندگی افراد مطرح شد. دکتر همایون ارتباطات را دریچه‌ای برای خودشناسی تلقی کردند. ایشان در این بخش به موضوعاتی از قبیل؛ ارتباط چیست، انواع ارتباطات، روش‌های ایجاد ارتباط مؤثر، مهارت‌های گوش‌دادن و راه‌های مختلف برقراری ارتباط اجتماعی پرداختند.

فایل ارائه ستاد

تاریخ

دریافت فایل حجم فایل (MB)
اسفند 1390 2.64

 






تاریخ : جمعه 91/4/9 | 7:59 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

خلاصه :
پیشگامی ملی فناوری نانو ایالات متحده آمریکا (NNI)، یک برنامه‌ تحقیق و توسعه دولتی این کشور است که در سال 2001 میلادی آغاز شده و با همکاری 26 سازمان، بدنبال تحقق چشم‌انداز مشترکی با عنوان «آینده، یعنی توانایی درک و کنترل مواد در مقیاس نانو، که منجر به انقلاب در فناوری و صنعت شده و جامعه از آن بهره‌برداری خواهد کرد» است. فعالیت‌های هماهنگ و منسجم این سازمان‌ها، فرایند کشف، توسعه و کاربرد علم و فناوری‌نانو، برای تحقق رسالت سازمان‌های همکار و منافع ملی را تسریع کرده است. این برنامه، دربرگیرنده فعالیت‌های فناوری نانو 26 سازمان است. 15 سازمان از سازمان‌های فوق، دارای بودجه خاص تحقیق و توسعه فناوری نانو برای سال 2013 هستند.

متن این مقاله به صورت pdf قابل دریافت می باشد()





تاریخ : جمعه 91/4/9 | 7:54 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

پیچیدگی سازمان ها, گستردگی منابع انسانی و مالی و نیز اهمیت یافتن نقش فناوری و اطلاعات در استراتژیهای رقابتی  به همراه توسعه علمی مهارتهای عمومی در زمینه مدیریت و بازاریابی ایجاد دوره های مدیریت اجرایی در سطح کارشناسی ارشد در دانشگاهها ضرورتی انکار تاپذیر برای تمامی کشور ها نموده است.

رقابت, رقابت پذیری, اتخاذ راهبردهای رقابتی و جهانی شدن از اهمیت روز افزونی در فعالیت های اقتصادی برخوردار است. بر این مبنا پرورش مدیران کسب و کار یا MBA(Master of Business Administration ) عامل اصلی در جهت اداره هدف مند بنگاههای اقتصادی است که مدیران باید بتوانند ظرفیت لازم برای نو آوری, تسریع در راهبردها, محصولات, فرآیند ها و خدمات را فراهم آورند.

در ایران اولین گام در راستای ایجاد دوره های مدیریت اجرایی در سطح کارشناسی ارشد در سال 73 توسط سازمان مدیریت صنعتی برداشته شد.

امکان حضور داوطلبان از تمامی رشته ها اعم از فنی مهندسی, علوم تجربی, انسانی و... در رشته مدیریت اجرایی در دو گرایش مدیریت اجرایی و MBA سبب شده تا این رشته جای خود را به خوبی در میان مدیران باز کند به نحوی که در حال حاضر علاوه بر سازمان مدیریت صنعتی, دانشگاههای علامه طباطبایی و علم و صنعت ایران- دانشگاه تهران- دانشگاه کرمان - دانشگاه یزد - علوم و فنون مازندران -کیش-مالک اشتر-شاهرود- پیام نور (تهران-ساوه-ساری-قشم-بابل) نیز دارای دوره کارشناسی ارشد با گرایش مدیریت اجرایی و دانشگاه شریف با گرایشMBA هستند. همچنین در دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم تحقیقات تهران و اهواز -سنندج- بناب پذیرش دانشجو در گرایش مدیریت اجرایی صورت می گیرد.

نظریه های عمومی مدیریت, زبان فارسی(درک متون مدیریت) و زبان انگلیسی دروس شناخته شده ای برای آزمونهای رشته مدیریت هستند. آزمون آمادگی و استعداد برای ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد مدیریت که به آن GMAT گفته می شود مخفف کلمه Graduated Management Admission Test  است که در اکثر دانشگاههای جهان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت تستGMAT برگزار می گردد.GMAT ازمونی است که اگر به خوبی طراحی و اجرا شود به ما خواهد گفت کسانی که 10 درصد بالای نمره را در این آزمون کسب کنند به احتمال بیش از 85 درصد در ادامه تحصیل در این رشته جز 10 درصد بالای شرکت کنندگان خواهند بود. در این آزمون توانایی های فکری از قبیل استدلال منطقی, تفکر انتقادی, تحلیل شواهد(قضاوت) مشکل گشایی(حل مسئله)به کمک ریاضیات مقدماتی(استدلال ریاضی) و قدرت استفاده از زبان برای بیان و استدلال مورد سنجش قرار می گیرد.

داشتن دانش مسائل روز در زمینه مدیریت موسسات تولیدی, خدماتی و طراح های عمرانی که از دیگر مواد آزمون است لازمه یک مدیر اجرایی قوی کار آزموده و کار آمد در نظام اجرایی کشور می باشد که در تهایت بخش های تولیدی, خدماتی و عمرانی را مدیریت می کنند یا آنکه در دستگاههای اجرایی دولت, وزارتخانه ها, شرکت های ملی شذت و... به فعالیت می پردازند. این آزمون در مورد گرایش مدیریت اجرایی اهمیت می یابد و در گرایش MBA وجود ندارد.

در مورد گرایشMBA ریاضیات عمومی دوره فنی و مهندسی از موارد دیگر آزمون است که در گرایش مدیریت اجرایی مورد پرسش قرار نمی گیرد. پس از قبولی در مرحله آزمون مصاحبه ای به منظور ارزیابی بینش و دیدگاه داوطلب در مورد مسایل مدیریت در سطح جامعه انجام می گیرد.

 

تست GMAT چیست؟

GMAT مخفف (Graduate Management Admission Test )  است که در فارسی سنجش هوش و استعداد تحصیلی رشته مدیریت ترجمه شده ، با GMAT جهانی مقداری تفاوت دارد. این آزمون از سه بخش تشکیل شده است : 1. حل مساله   2. کفایت داده ها    3. استدلال منطقی

1. حل مساله : اگر از دوران راهنمایی یادتان باشد عموما مسائلی داشتیم نظیر یک نقاش دیواری را در مدت 2 روز و نقاش دیگری در مدت 4 روز ....، مسائل بخش حل مساله عموما در این حد هستند یعنی ریاضیات عمومی دوره راهنمایی و دبیرستان برای حل آنها کافی است چیزی که قرار است از شما بسنجند نه حل مسائل که حل صحیح آنها در کمترین زمان ممکن است .

2. کفایت داده ها :

به این سوال دقت کنید : آیا x+y  زوج است ؟ :       1.x  فرد است                 2. xy زوج است .

مسائل کفایت داده ها به این شکل هستند حال شما باید با توجه به داده 1و2 بگویید که آیا با تنها یک داده می توان جواب سوال را پیدا کرد( توجه کنید که پیدا کردن جواب اصلا مهم نیست بلکه تنها باید تشخیص دهید با چه مقدار داده می شود جواب داد . ) یا با هر دو داده میشود پاسخ داد یا هر کدام از داده ها به تنهایی کافی است و یا با هردو داده هم نمی شود به سوال پاسخ داد. که این حالتها معرف گزینه های الف ، ب ، ج ، د هستند.

3. استدلال منطقی : در این نوع سوال معمولا یک متن به شما می دهند که شما باید آن را بدون توجه به درستی یا غلطی متن و یا تمامی اطلاعات و پیش فرضهای ذهنی قبلی خودتان ، با توجه و استدلال از متن بهترین گزینه را بیابید ، حتی خود طراحان و اساتید نیز ممکن است جواب غلط را انتخاب کنند بنابر این زیاد نگران جواب نباشید .

نکته : این درس نیاز به خواندن به شکل دروس دیگر ندارد تنها کافی است مقداری تمرین کنید . توصیه من این است که از اول آبان یا حتی اذر شروع کنید ، تنها کتاب بدرد بخور که من در بازار دیده ام کتاب GMAT ، احمد صداقت  است ونیز مجموعه جمع آوری شده کنکورهای MBA و مدیریت اجرایی .

منبع: http://ejraee.blogfa.com






تاریخ : سه شنبه 91/4/6 | 8:59 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

آخرین ورژن دعای آخرترم برای حل مشکلات:

الهی! باخاطری خسته، دل به کَرم تو بسته, دست از اساتید شسته و در انتظار نمرات نشسته ام. پاس شوند کریمی, پاس نشوند حکیمی، ...

... نیفتم شاکرم، بیفتم صابرم. الهی شهریه ها بالاست که میدانی ،وجیبم خالیست که میبینی.

نه پای گریز از امتحان دارم ونه زبان ستیز با استاد،

الهی دانشجویی راچه شاید و از او چه باید؟

دستم بگیر یاارحم الراحمین






تاریخ : یکشنبه 91/4/4 | 11:0 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

عنوان مقاله: مروری بر مفهوم رفتار اخلاقی در سازمان ها
مولف: حمید مظاهری راد
موضوع: اخلاق در سازمان
سال انتشار(میلادی): 2011
وضعیت: تمام متن

چکیده: امروزه، سازمانها به صورت فزاینده ای خود را درگیر مسئله ای می بینند که آن را معمای اخلاقی می نامند، یعنی اوضاع وشرایطی که باید یک بار دیگر کارهای خلاف و کارهای درست را تعریف کرد، زیرا مرز بین کارهای درست و خلاف بیش از پیش از بین رفته است. به طور کلی انسان ها در بعد فردی و شخصیتی دارای ویژگی های خاص اخلاقی هستند که پندار، گفتار و رفتار آنها را شکل می دهد. ممکن است همین افراد وقتی در یک جایگاه و پست سازمانی قرار می گیرند عواملی موجب شود که پندار، گفتار و رفتار متفاوتی از بعد فردی سر بزند که این ویژگی های انسانی بر روی میزان کارایی و اثر بخشی سازمان تاثیر بگذارد. از طرفی اخلاقی بودن یا نبودن رفتارها و عملکرد می تواند موجب بروز پیامدهای مثبت یا منفی در سطح سازمان گردد.مدیر باید از نظر اخلاقی جوی سالم برای کارکنان در سازمان به وجود آورد، تا آنان بتوانند با تمام توان وبهره وری هرچه بیشتر کار کنند. این امر، نیازمند وجود رهبری با هوش اخلاقی (Moral Intelligence) بالا است. هوش اخلاقی، توانایی درک درست از خلاف، داشتن اعتقادات اخلاقی قوی و عمل به آنهاست. رهبران با هوش اخلاقی بالا، کار درست را درست انجام می دهند، اعمال آنها پیوسته با ارزشها و عقایدشان هماهنگ است، عملکرد بالایی دارند و همیشه کارها را با اصول اخلاقی پیوند می زنند. دراین مقاله ابتدا در مورد فرهنگ که تاثیر بسزایی در رفتار کارکنان دارد بحث گردیده سپس اصول هوش اخلاقی در مدیریت بررسی شده، در نهایت مراحل آموز ش هوش اخلاقی به مدیران پیشنهاد می شود.

ادامه مطلب...




تاریخ : یکشنبه 91/4/4 | 10:48 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()

عنوان مقاله: عوامل تاثیرگذار بر رفتار اخلاقی کارکنان در سازمان
مولف: روح اله تولایی
موضوع: اخلاق در سازمان
سال انتشار(میلادی): 2010
وضعیت: تمام متن
منبع: دوماهنامه علمی-ترویجی توسعه انسانی پلیس، شماره 25

چکیده: تحقیق حاضر با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار اخلاقی انسان ها به عنوان کارمند در سازمان ها انجام شده است. این مقاله از نوع تحقیقات توسعه بوده و روش انجام آن پیمایشی و روش گردآوری اطلاعات مطالعات کتابخانه ای می باشد. همچنین ابزار گردآوری اطلاعات فیش برداری بوده است. به طور کلی اخلاقیات در سازمان ها به عنوان سیستمی از ارزش ها و بایدها و نبایدها تعریف می شود که بر اساس آن نیک و بدهای سازمان مشخص و عمل بد از خوب متمایز می شود. به طور کلی انسان ها در بعد فردی و شخصیتی دارای ویژگی های خاص اخلاقی هستند که پندار، گفتار و رفتار آنها را شکل می دهد. ممکن است همین افراد وقتی در یک جایگاه و پست سازمانی قرار می گیرند عواملی موجب شود که پندار، گفتار و رفتار متفاوتی از بعد فردی سر بزند که این ویژگی های انسانی بر روی میزان کارایی و اثر بخشی سازمان تاثیر بگذارد. از طرفی اخلاقی بودن یا نبودن رفتارها و عملکرد می تواند موجب بروز پیامدهای مثبت یا منفی در سطح سازمان گردد. لذا در تحقیق حاضر به منظور شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار اخلاقی کارمندان پس از بیان مسئله و ادبیات نظری تحقیق؛ ضرورت و اهمیت اخلاق از دیدگاه اسلامی تشریح شده و سپس با بررسی و جمع بندی مدل های مختلف در زمینه رفتار اخلاقی در سازمان؛ یک مدل جامع و مفهومی با سه سطح بیرونی سازمان؛ داخلی سازمان و فردی ارائه شده و در ادامه اجزای آن تشریح شده است.
کلیدواژه ها: رفتار اخلاقی؛ اخلاق داری؛ اخلاق؛ سلامت اداری.

ادامه مطلب...




تاریخ : یکشنبه 91/4/4 | 10:48 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()
.: Weblog Themes By BlackSkin :.